Spotify Premium Duo.

Spotify test nieuw Premium Duo-bundel: voordeliger luisteren voor twee

Spotify test een nieuwe bundel voor duo's die graag samen muziek willen luisteren. Met Spotify Premium Duo kunnen twee mensen voordeliger luisteren.

Normaal gesproken betaal je voor Spotify Premium €9,99 per maand. Er is ook een gezinsbundel van €14,99 per maand, waardoor je iets goedkoper uit bent als je met z’n tweeën wil luisteren. Maar het kan nog goedkoper, moet Spotify gedacht hebben. Daarom testen ze momenteel Spotify Premium Duo, een bundel die speciaal gemaakt is voor twee mensen. In de test rekent Spotify €12,49 per maand.

Spotify Premium Duo getest

De nieuwe bundel is ontdekt op Reddit, waar een gebruiker deze aanbieding te zien kreeg in de app. Op de website van Spotify is dit pakket ook al opgedoken, maar hij is nog niet in Nederland beschikbaar. Om gebruik te kunnen maken van deze bundel moeten de twee deelnemers samen op hetzelfde adres wonen en moeten voldoen aan de algemene voorwaarden. Voor het gezinsbundel geldt ook dat je allemaal op hetzelfde adres moet wonen, al wordt dat in de praktijk nauwelijks gecontroleerd.

De test van de nieuwe bundel wordt momenteel in een aantal landen uitgevoerd. Of en wanneer Spotify Premium Duo wereldwijd gaat uitrollen, is nog niet duidelijk. Spotify heeft wel het bestaan van de dienst bevestigd tegenover The Verge. Naas het feit dat je met deze bundel voordeliger kan luisteren voor twee, zit er ook iets extra’s in.

Voor dit pakket heeft Spotify namelijk ook de Duo Mix. Deze mix bestaat uit nummers die passen bij de smaak van beide deelnemers. Net als bij gewone Spotify-bundels heeft iedereen zijn eigen account met eigen algoritmes, maar deze speciale afspeellijst slaat een brug tussen de twee accounts. In de video laat Spotify alvast zien hoe die Duo Mix eruit ziet.

Mocht er meer bekend zijn of en wanneer Spotify de Premium Duo breed uitrolt, lees je dat uiteraard op iCulture. Tot die tijd kun je altijd allerlei manieren voor Spotify-korting proberen. Naast de gezinsbundel kun je ook geld besparen door je bijvoorbeeld te abonneren via je provider.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2019, 12:35
Bron Bron The Verge
Categorie Diensten
Onderwerp spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.