Sonos gaat vrijdag prijzen verhogen – koop hier je speakers voor de oude tarieven

Sonos verhoogt zijn prijzen in Europa. Je betaalt hierdoor minstens 30 euro meer voor een Sonos-speaker. Wil je een Sonos-luidspreker voor het oude tarief kopen? Dan moet je er snel bij zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

sonos-play-1Sonos gaat de prijzen van de draadloze luidsprekers op 31 juli verhogen. Hierdoor kost een Sonos PLAY:1 vanaf vrijdag 229 euro, in plaats van het gebruikelijke 199 euro. De prijsverhoging wordt volgens Sonos veroorzaakt door koerswijzigingen binnen Europa. Sonos opereert vanuit de Verenigde Staten, waardoor het bedrijf ook rekening moet houden met lokale belastingen en importkosten.


Volgens Sonos zijn de huidige prijzen niet langer houdbaar. De Europese prijzen voor Sonos-luidsprekers moeten daarom worden verhoogd. In onderstaande tabel staan de prijswijzigingen op een rij:

Sonos luidsprekers tabel

Goedkope Sonos-luidspreker bestellen voor vrijdag

Sonos voert de nieuwe prijzen in vanaf vrijdag 10:00 uur ‘s ochtends in. Later vandaag gaat de webshop van het bedrijf offline, om deze wijzigingen alvast voor te bereiden. De verwachting is dat Nederlandse winkels later ook de prijzen van Sonos zullen hanteren. Wil je graag een Sonos-luidspreker aanschaffen? Dan is dit het perfecte moment om dit te doen, voordat de prijzen daadwerkelijk worden verhoogd. Je kunt op dit moment bij de volgende webshops een Sonos-luidspreker bestellen voor de ‘oude’ prijs:

Sonos was één van de eerste spelers op de markt voor draadloze luidsprekers. De speakers werken met een bijbehorende app, waardoor je muziekdiensten zoals Spotify en Deezer kunt gebruiken. De muziek wordt rechtstreeks naar de luidsprekers gestreamd. Er wordt op het moment hard gewerkt aan Sonos-support voor Apple Music.

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 januari 2016 om 13:42
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Sonos

Sonos is een multiroom speakersysteem dat je bedient via een iOS-app. De speakers werken met AirPlay 2 en sommige modellen hebben een ingebouwde optionele Google Assistent. Bekende modellen zijn de Sonos One, Sonos Beam, Sonos Arc, Sonos Era-speakers en de samenwerking met IKEA.

Sonos

Reacties: 33 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.