Worms 4 voor iPhone en iPad verschijnt in augustus

Zin in een nieuwe Worms-game? In augustus dit jaar verschijnt Worms 4 officieel in de App Store. De game is tijdelijk exclusief beschikbaar voor iOS.

Worms 3 krijgt deze zomer een vervolg: ontwikkelaar Team17 brengt in augustus dit jaar Worms 4 officieel uit voor de iPhone, iPad en iPod touch. De game is in eerste instantie exclusief voor iOS. Worms 4 zal pas op een later moment verschijnen voor andere mobiele platformen.


Worms 4

Worms 4 bevat net als het vorige deel spelmodi voor één of meerdere spelers. Volgens Pocket Gamer is de solo-campagne in de game ditmaal gigantisch. Levels en teams zijn kleiner gemaakt, waardoor een potje sneller gespeeld kan worden.

Je kiest aan het begin van Worms 4 of je bij het rode of blauwe team hoort. Door de game te spelen, scoor je punten voor jouw team. Heeft jouw team aan het einde van de dag de meeste punten? Dan krijg je prijzen om in de game te gebruiken.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Worms 4 gaat geld kosten: de ontwikkelaar wil er liever geen free-to-play game van maken. Tegelijkertijd zal het spel echter in-app aankopen bevatten, waarmee je nieuwe wapens snel kunt ontgrendelen. Al deze wapens zijn echter ook te ontgrendelen door de game te spelen. De premium-prijs van Worms 4 zorgt ervoor dat de ontwikkelaar zich kan richten op hoe het spel precies speelt.

We kunnen Worms 4 in augustus in de App Store verwachten. Een exacte verschijningsdatum voor de game is nog niet bekend.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 juli 2015 om 11:46
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.