Deezer onderweg luisteren zonder dat het data kost

Muziek-app Deezer kan ook worden gebruikt zonder dat je veel data verbruikt. Hoe doe je dat precies? iCulture legt het uit.

Gebruikers van muziek-streamingdienst Deezer kunnen met een Premium+ account muziek naar hun iPhone en iPod touch synchroniseren zodat je die onderweg, zonder dataverbinding, kunt luisteren. Hoe dit werkt lees je in deze tip.

Deezer offline luisteren

  1. Open de Deezer-app (gratis) op je iPhone of iPod touch.
  2. Zoek in de app naar muziek die je offline wilt kunnen luisteren. Het makkelijkst is het om een playlist (afspeellijst) te maken en daar al je nummers in te zetten. Het is ook mogelijk om nummers en volledige albums afzonderlijk te synchroniseren.
  3. Vervolgens kun je in de afspeellijst met de schakelaar achter Synchroniseren heel eenvoudig de nummers in je afspeellijst naar je apparaat downloaden.
  4. Om te voorkomen dat je toch nog data verbruikt bij het afspelen, kun je via de instellingen in Deezer de Offline Mode inschakelen. Standaard staat synchroniseren over een mobiel netwerk ingeschakeld, maar dit kun je uitzetten via Instellingen > App > Afspeel instellingen.

Premium+ van Deezer kost €9,99 per maand, maar je kunt er de eerste 15 dagen gratis gebruik van maken. Het biedt onbeperkt toegang via web en mobiel, zonder reclame. Klanten van T-Mobile kunnen in combinatie met hun abonnement gratis gebruik maken van de volledige functionaliteit van Deezer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt maart 2016
Categorie Internet
Onderwerp deezer