Siri is de beste maatjes met recycle-robot Liam

Wij maakten gisteren pas kennis met Apple's recyclerobot Liam, maar Siri is er ondertussen al de beste maatjes mee. Siri geeft komische antwoorden over Liam als je er naar vraagt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Liam en Siri zijn de beste maatjes.

Terwijl wij druk bezig zijn met het schrijven van berichten naar aanleiding van het Apple-event van gisteravond, is Siri kennis aan het maken met Liam, de charmante recyclerobot die we tijdens de keynote voor het eerst te zien kregen.


Liam doet zijn best om het recyclen van iPhones zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Ieder schroefje wordt netjes gesorteerd, zodat zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt kunnen worden. In een korte video stelde Apple Liam aan ons voor, die je hieronder nog eens kunt bekijken als je hem gemist hebt.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Grappige Siri-antwoorden over Liam

Ondertussen heeft Apple’s spraakassistent Siri ook al kennis gemaakt met Liam, wat blijkt als je er naar vraagt. Vraag Siri maar eens waar hij mee bezig is, en je krijgt vanzelf een van onderstaande antwoorden te zien. Zo kan Siri zeggen dat hij aan het chillen is met Liam, of een handje helpt met het recyclen van moederborden in zonnepanelen. “Zodat we allemaal een zonnige toekomst hebben!”, aldus Siri.

Liam en Siri chillen samen. Siri helpt Liam een handje.

Siri geeft wel vaker grappige antwoorden die betrekking hebben op bepaalde gebeurtenissen of evenementen. Zo had hij een flinke lijst met komische zinnen over Sinterklaas en is ook de komst van de nieuwe Star Wars-film niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Bekijk ook

Humor: De grappigste Siri vragen en antwoorden in het Nederlands

Welke grappige vragen kun je aan Siri stellen? Ontdek de humoristische kant van de assistent op je iPhone met dit overzicht van grappige Siri-vragen en antwoorden. Met Siri is het altijd lachen.

Heb je zelf nog wat grappige Siri-antwoorden over Liam ontdekt? Laat ze aan ons weten in de reacties onder dit bericht.

Alle aankondigingen nog eens nalezen? Lees onze samenvatting van 21 maart in onderstaand artikel.

Bekijk ook

Samenvatting Apple-event maart 2016: dit kondigde Apple aan

Een nieuwe 4-inch iPhone, een kleinere iPad Pro en een prijsverlaging voor de Apple Watch. Dit en meer werd er tijdens het Apple-event aangekondigd. In dit overzicht zetten we alles overzichtelijk voor je op een rij.

Siri

Siri is Apple's eigen spraakassistent en hier lees je er alles over. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Veel apps werken ook samen met Siri en je kunt met de Opdrachten-app je eigen Siri-opdrachten maken. Je vindt hier onze belangrijkste artikelen.

Siri

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.