Liam en Siri zijn de beste maatjes.

Siri is de beste maatjes met recycle-robot Liam

Wij maakten gisteren pas kennis met Apple's recyclerobot Liam, maar Siri is er ondertussen al de beste maatjes mee. Siri geeft komische antwoorden over Liam als je er naar vraagt.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Liam en Siri zijn de beste maatjes.

Terwijl wij druk bezig zijn met het schrijven van berichten naar aanleiding van het Apple-event van gisteravond, is Siri kennis aan het maken met Liam, de charmante recyclerobot die we tijdens de keynote voor het eerst te zien kregen.

Liam doet zijn best om het recyclen van iPhones zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Ieder schroefje wordt netjes gesorteerd, zodat zoveel mogelijk onderdelen hergebruikt kunnen worden. In een korte video stelde Apple Liam aan ons voor, die je hieronder nog eens kunt bekijken als je hem gemist hebt.

Grappige Siri-antwoorden over Liam

Ondertussen heeft Apple’s spraakassistent Siri ook al kennis gemaakt met Liam, wat blijkt als je er naar vraagt. Vraag Siri maar eens waar hij mee bezig is, en je krijgt vanzelf een van onderstaande antwoorden te zien. Zo kan Siri zeggen dat hij aan het chillen is met Liam, of een handje helpt met het recyclen van moederborden in zonnepanelen. “Zodat we allemaal een zonnige toekomst hebben!”, aldus Siri.

Liam en Siri chillen samen. Siri helpt Liam een handje.

Siri geeft wel vaker grappige antwoorden die betrekking hebben op bepaalde gebeurtenissen of evenementen. Zo had hij een flinke lijst met komische zinnen over Sinterklaas en is ook de komst van de nieuwe Star Wars-film niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Heb je zelf nog wat grappige Siri-antwoorden over Liam ontdekt? Laat ze aan ons weten in de reacties onder dit bericht.

Alle aankondigingen nog eens nalezen? Lees onze samenvatting van 21 maart in onderstaand artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 maart 2016, 22:49
Categorieën Achtergrond, iOS
Onderwerpen 21 maart, recycling, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.