Shazam for Brands

Shazam laat je muziek ontdekken in vernieuwde app

Shazam heeft een nieuwe ontdekfunctie waarmee je muziek ziet, die bij jou past. Als je lid bent van Apple Music of Spotify kun je meteen complete nummers beluisteren.

Shazam, de app voor het herkennen van muziek, wordt dankzij een nieuwe functie net iets beter. Het tabblad ‘Nieuws’ heeft plaatsgemaakt voor een nieuw tabblad ‘Ontdekken’, dat je helpt met het ontdekken van nieuwe artiesten die bij je muzieksmaak passen.

Muziek ontdekken in Shazam

Het Ontdek-scherm lijkt erg op het ‘Voor Jou’-scherm van Apple Music. In het eerste scherm vraagt Shazam om je favoriete genres, waarna je je lievelingsartiesten aantikt.

Het scherm waarbij je Shazam Ontdekken instelt

De app geeft daarna suggesties, gebaseerd op je favoriete genres en artiesten. Die suggesties worden weergegeven in grote kaarten met singles, playlists en muziekvideo’s. Met deze nieuwe functie wordt Shazam interessanter om spontaan te openen in plaats van een app die je alleen nodig hebt om muziek te herkennen.

Apple Music of Spotify luisteren in Shazam
De muziek in de kaarten is zonder streaming-abonnement in previews van 30 seconden te luisteren. Ben je lid van Apple Music of Spotify, dan kun je de muziek in Shazam ongelimiteerd beluisteren. De muziek uit de kaarten is ook in Spotify- en Apple Music-playlists te zetten.

De verschillende schermen van Shazam Ontdekken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 14:07
Categorie Apps
Onderwerpen apple music, muziek, shazam, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.