Winter+ slimme inlegzool

+Winter inlegzolen houden je voeten warm

+Winter is een verwarmende inlegzool die te bedienen is met een app. Zo heb je in de winter nooit meer koude voeten.

Met een paar slimme inlegzolen voor je schoenen hoopt de start-up +t je van een winters ongemak af te helpen. Het bedrijf uit Zwitserland maakt inlegzooltjes met een verwarmingselement, waardoor je voeten warm kunnen blijven in de koude wintermaanden.

+Winter slimme inlegzool

+Winter inlegzolen houden je voeten warm

De +Winter inlegzooltjes zijn in Europa al verkrijgen. Nu heeft het Zwitserse bedrijf een Kickstarter-project gestart om ze ook naar de Verenigde Staten brengen.

De +Winter is te bedienen met een iPhone-app. Vanuit de app is de temperatuur van de voetenwarmer in te stellen en het batterijniveau van de zool te bekijken. De batterij gaat tot maximaal vijf uur mee en het opladen van de gadget werkt met een draadloze oplader. De bijgeleverde oplader laadt in drie uur één zool volledig op.

De zolen zijn verkrijgbaar in de Europese schoenmaten 38 tot en met 46. Ze zijn extreem dun: 2mm bij de tenen en 6mm onder de hak. Ze passen in je snowboots, schaatsen, rubberlaarzen en zelfs in krappe wielrenschoenen.

Verkrijgbaarheid
De +Winter kost via de website 150 inclusief verzendkosten. Via Kickstarter kun je ze goedkoper bemachtigen, maar dan moet je wel iets langer wachten. De eerste honderd backers die €93 of €111 euro via Kickstarter overmaken (prijs respectievelijk met enkele en dubbele oplader), kunnen de +Winter goedkoper binnenslepen. In dat geval worden ze pas geleverd in december 2017.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2016, 11:51
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.