iPhone 7 behuizing

Schematische tekeningen tonen iPhone 7 (Plus) zonder Smart Connector

Schematische tekeningen en hoesjesmallen voor de iPhone 7 laten zien dat er waarschijnlijk toch geen Smart Connector in de nieuwste toestellen komt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 7 behuizingEén ding is duidelijk: er wordt in China hard gewerkt aan de volgende generatie iPhone. Het regent momenteel gelekte foto’s en schema’s, waaruit we zouden kunnen afleiden hoe de iPhone 7 eruit komt te zien. De nieuwste ontdekking is een serie tekeningen van Baidu, waarop schematische afbeeldingen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien zijn. Daaruit zou je kunnen afleiden dat alleen het Plus-model een dubbele camera krijgt en dat er geen Smart Connector te zien is.

De afbeeldingen tonen de behuizing van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus naast elkaar, zodat je goed de verschillen kunt zien. De dubbele camera is alleen aanwezig bij de iPhone 7 Plus. In het kleinere model met 4,7-inch scherm zal waarschijnlijk wel een vernieuwde camera te vinden zijn, met een grotere lens. De metalen voorwerpen op de foto zijn mallen, waarmee hoesjes voor de iPhone worden gemaakt.

iPhone 7 schematische tekening

Vorige week kwam vanuit Japan nog het gerucht dat de iPhone 7 toch geen Smart Connector krijgt, ondanks eerdere beweringen. Inmiddels lijkt het er steeds meer op dat er toch geen Smart Connector komt op de nieuwste modellen.

Afgelopen weekend was er ook genoeg te beleven aan het geruchtenfront. Zo waren er foto’s die moesten aantonen dat er een 256GB iPhone 7 aankomt en een wat minder geloofwaardig gerucht dat Apple zou werken aan een behuizing met speakergaatjes op alle vier hoekpunten. Ook kon je eerder vandaag een realistisch bedoelde foto van de iPhone 7 zien.

Voorlopig lijkt het nog niet voorbij met de geruchten, dus zet je alvast maar schrap dat er nog veel meer van dit soort foto’s en tekeningen op internet gaan verschijnen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2016, 9:09
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.