iPhone 7 render Catcher

‘Dit is de meest realistische foto van de iPhone 7 tot nu toe’

Deze foto's zouden voor het eerst de 'echte' iPhone 7 laten zien. De foto toont in ieder geval een van de meest realistische uitvoeringen van de toekomstige iPhone, in vergelijking met eerdere gelekte foto's.

iPhone 7 foto bovenkant

“Echt waar, dit is ‘m echt hoor!” zegt de Franse website Nowhereelse, nadat ze alwéér een gelekte foto van een iPhone 7 hebben gevonden. Waarom zijn ze daarvan zo zeker? Het blijkt precies overeen te komen met productietekeningen die de website in maart kocht van een medewerker van productiebedrijf Catcher.

Dat de foto niet zo heel scherp is, zou een aanwijzing kunnen zijn dat de maker met de foto heeft zitten knoeien. Maar het is ook mogelijk dat de betreffende persoon in een iPhone-fabriek werkt en geen smartphone met goede camera naar de werkplek mag meenemen. Hoe dan ook: de foto toont een iPhone-behuizing die inderdaad realistischer is dan wat we tot nu toe hebben gezien. Het sluit ook aan op de meest recente geruchten, door op twee punten af te wijken van de huidige iPhone 6s: de antennestrepen zijn anders en de camerasensor is groter. De foto komt overeen met een technische tekening die Nowhereelse in maart kocht van een medewerker van productiebedrijf Catcher.

iPhone 7 foto versus iPhone 7 render uit maart 2016

Gisteren verschenen nog foto’s van een lichtpaars prototype met vier speakergaten, maar die zijn een stuk minder realistisch. In de eerste plaats omdat het om een prototype gaat, die nog ver verwijderd kan zijn van de uiteindelijke productieversie. En in de tweede plaats omdat nog nergens anders aanwijzingen zijn gevonden dat Apple inderdaad vier speakers gaat inbouwen. Het lijkt dan ook vooral om een testje te gaan. De iPhone op de foto hierboven is een ander verhaal: dit lijkt veel meer op het uiteindelijke productiemodel.

Er zijn ook nog twee andere foto’s verschenen van interne onderdelen (zie hieronder), die authentiek zouden moeten zijn. Volgens de site liggen deze foto’s het dichtst bij de realiteit. Maar misschien denken ze er volgende week wel weer anders over.

iPhone 7 onderdeel 2

iPhone 7 onderdeel 1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2016, 21:22
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.