iPhone 7 256GB opslag

Gelekte onderdelen wijzen op 256GB iPhone 7 Plus

Apple heeft wellicht plannen om een 256GB iPhone 7 uit te brengen, zo blijkt uit een gelekte foto. Hierop is een geheugenchip van 256GB opslag te zien, bedoeld voor de iPhone.

Nieuwe gelekte onderdelen wekken de indruk dat de iPhone 7 ook met 256GB opslag verkrijgbaar zal zijn. De foto toont ook de al eerder besproken dubbele camera voor de iPhone 7.

iPhone 7 256GB opslag

iPhone 7 met 256GB

De foto hierboven werd verspreid via sociale netwerksite Weibo en wekt de indruk dat er een toestel met 256GB aan komt, net als bij de nieuwste iPad Pro’s. Die hogere opslagcapaciteit geldt waarschijnlijk alleen voor het topmodel, de iPhone 7 Plus. Het zou de eerste keer zijn dat Apple een iPhone met zoveel opslag uitbrengt.

De foto’s tonen ook geheugenchips met 16GB, 64GB en 256GB, wat de indruk wekt dat 128GB mogelijk gaat vervallen. Ook bij de iPhone 7 zou Apple van plan zijn om een model met 16GB opslag uit te brengen, ook al loop je daarbij al snel tegen de grenzen aan.

iPhone 7 met laser autofocus

De extra opslagruimte is wellicht nodig vanwege de dubbele camera en het feit dat je tegenwoordig in 4K kunt filmen met een iPhone. Door die ontwikkelingen wordt het 16GB-model alleen interessant voor mensen die een groot scherm willen en hun activiteiten vooral in de cloud uitvoeren. Eerdere gelekte beelden van een paar dagen geleden toonden een 4,7-inch iPhone 7 met een nieuw antenne-design en mogelijk ondersteuning voor laser autofocus.

Dit moet het maken van foto’s bij slechte lichtomstandigheden verbeteren. Ook zou je er snelle mee kunnen scherpstellen, omdat de laserstraal kan inschatten hoe ver de afstand tot het te fotograferen object is. In LG-toestellen is dit al sinds 2014 aanwezig.

iPhone 7 autofocus

De laser autofocus is te herkennen aan een extra gaatje tussen de iSight-camera en de LED-flitser. Een andere theorie is dat het gaat om een tweede microfoon om beter ruis te onderdrukken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2016, 13:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.