Sago-Mini-Superheld

Sago Mini Superheld: red de stad als nobel knaagdier

In Sago Mini Superheld ga jij aan de slag als superheld. De kindvriendelijke game leert jonge gamers spelenderwijs hoe je problemen op kunt lossen en dat het leuk kan zijn om mensen te helpen.

Sago-Mini-Superheld

Iron Man, Batman, Captain America, The Flash en Sjaak het konijn. Op het eerste gezicht past Sjaak misschien niet in dit lijstje met superhelden thuis. In de nieuwe kindergame Sago Mini Superheld bewijst het blauwe konijn echter dat hij niet onder doet voor de helden van Marvel en DC.

In Sago Mini Superheld vlieg je door een cartooneske stad waar van alles aan de hand is. Mensen hebben ruzie en er zit een kat in de boom. Zo zijn er nog tientallen andere gebeurtenissen waar een superheld geen overbodige luxe zou zijn.

Sjaak het nobele knaagdier

Goed nieuws dus dat Sjaak het konijn in zijn oranje wortelhelikopter dag in dag uit paraat staat om zijn medemens te helpen. In Sago Mini Superheld bestuur jij dit nobele knaagdier, en leren kinderen terwijl ze spelen wat het betekent om anderen te helpen en hoe je problemen het best op kunt lossen.

Om het spel zo kindvriendelijk mogelijk te houden zijn er geen afzonderlijke levels, in-app aankopen of reclames aanwezig. Start de game simpelweg op en je kunt je iDevice vervolgens met een gerust hart aan een kleinere gamer geven.

Sago games 8 miljoen keer gedownload

Sago Mini PlushSago Mini Superheld is de zestiende game in de Sago-serie die in de App Store verschijnt en volgt games als Sago Mini Monsters en Sago Mini Friends op. Volgens de makers zijn de games al meer dan acht miljoen keer gedownload. Zo te zien gaat ook Sago Mini Superheld dankzij het leuke uiterlijk weer heel wat extra downloads in het laatje brengen.

Ook heeft Sago sinds kort een webshop, waarin je allerlei knuffels kunt bestellen die de hoofdrol spelen in de Sago-games.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2015, 12:09
Categorie Apps
Onderwerpen games, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.