RTL Nieuws

RTL Nieuws-app vernieuwt videospeler en verbetert verkeersinfo

De RTL Nieuws mobile-app heeft vandaag een omvangrijke update gekregen. Zo zijn er subtiele visuele veranderingen doorgevoerd en is de videospeler vernieuwd.

RTL Nieuws De iOS-app van RTL Nieuws wordt vandaag in een nieuw jasje gestoken, die zich vooral toelegt op het afspelen van video’s. Zo is de videospeler vernieuwd en is de app geoptimaliseerd voor iOS 9 en de iPhone 6 Plus.

In de lijst met nieuwsberichten is nu beter te zien of een artikel automatisch een video opent, of dat het om een geschreven verhaal gaat. De vernieuwde videospeler is in de stijl van RTL XL, met een minimalistisch uiterlijk en een handige AirPlay-knop in de bovenhoek van de videospeler. Ook fotoverhalen zijn er overzichtelijker op geworden, omdat de slideshows een nieuw uiterlijk hebben gekregen.

RTL-Nieuws-Update RTL-Nieuws-Update

Meer RTL Boulevard en verkeersinformatie met tijdsaanduiding

Fans van RTL Boulevard zullen ook blij zijn met de update, aangezien er nieuwe topartikelen aan dit onderdeel van de RTL Nieuws-app zijn toegevoegd. Via het zijmenu kun je de Boulevard-sectie openen. Bij de verkeersinformatie krijg je vanaf nu te zien hoe recent de informatie is. Handig als je van plan bent om een andere route te nemen, maar toch even wilt kijken of die file niet al weg is.

Eerder deze week kreeg de RTL XL-app ook een grote update. Daar kun je nu ook livestreams mee bekijken, en de app is ook geschikt voor de Apple Watch.

RTL-Nieuws-Update

Naast de app van RTL Nieuws kreeg ook de NOS-app “>onlangs een handige update, die zich ook op het afspelen van video’s focust. De NOS-app ondersteunt daardoor de Chromecast, zodat je gemakkelijk video’s naar een TV kunt versturen waar een Google Chromecast mee verbonden is. RTL Nieuws mobile biedt deze optie nog niet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 november 2015, 15:54
Categorie Apps
Onderwerpen nieuws, rtl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.