Game of Thrones: uitgebreide iBooks-boeken

Apple-filmpjes promoten Game of Thrones-boeken en zwemmen met Apple Watch

In een drietal video's met auteur George R. R. Martin promoot Apple de exclusieve iBooks-boekenreeks 'A Song of Ice and Fire'. Ook verscheen er een nieuwe Apple Watch-reclame waarin een nieuwe buitenactiviteit centraal staat.

Game of Thrones: uitgebreide iBooks-boekenEerder dit jaar introduceerde Apple in de iBooks Store een uitgebreide versie van de boekenreeks ‘A Song of Ice and Fire’, waarop de HBO-tv-serie ‘Game of Thrones’ is gebaseerd. In drie nieuwe video’s met auteur George R. R. Martin promoot Apple de Engelstalige boekenreeks, die speciaal voor de iBooks Store voorzien is van allerlei extra materiaal. Ook verscheen er een nieuwe reclame voor de Apple Watch Series 2, die voortbouwt op het thema van de vorige reeks reclamefilmpjes.

Drietal filmpjes over Game of Thrones-boekenreeks

In september verscheen het eerste uitgebreide deel, getiteld ‘A Game of Thrones‘ (€9,99), in de iBooks Store. Onderstaand filmpje van zo’n 2,5 minuut toont een fragment uit een interview met auteur George R. R. Martin, waarin hij vertelt over het boek en beschrijft hoe het verhaal tot stand kwam. Aan het eind vertelt Martin hoe digitale boeken nieuwe mogelijkheden creëren voor lezers om zichzelf te verplaatsen in de fantasiewereld van het boek. De gehele boekenreeks is voorzien van illustraties en uitgebreide achtergrondinformatie, zoals stambomen van de verschillende families, annotaties, een uitgebreide woordenlijst en interactieve kaarten. “Een geweldige nieuwe stap in de wereld van boeken”, aldus Martin.

Gratis Fragment uit ‘The Winds of Winter’

In het tweede filmpje staat het tweede boek uit de reeks centraal: A Clash of Kings (€12,99) en zoomt in op de harde keuzes die de personages omwille van macht maken. De uitgebreide versie van dit boek verscheen in oktober in iBooks Store. Filmpje drie draait om ‘A Storm of Swords‘ (€12,99), het derde deel in de reeks, waarin Martin spreekt over de verschillende families in het verhaal dat hij schreef. ‘A Song of Ice and Fire’ telt inmiddels vijf boeken. Deel 4 (A Feast for Crows) verschijnt in februari 2017, en het vijfde deel (A Dance with Dragons) volgt een maand later. Momenteel werkt Martin aan het zesde boek in de serie. Alle vijf boeken in de reeks bevatten alvast een fragment uit het nieuwe boek getiteld ‘The Winds of Winter’.


Nieuwe Apple Watch-reclame

Kort voor de kerst introduceerde Apple ook nog een nieuw reclamefilmpje voor de Apple Watch Series 2. In de vorige commercials zagen we al verschillende activiteiten de revue passeren, zoals surfen, rennen en fietsen. In het laatste filmpje staat weer een nieuwe activiteit centraal: zwemmen. We zien een persoon die een Apple Watch cadeau krijgt, het horloge omdoet en vervolgens het zwembad in springt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 december 2016, 10:20
Categorie Apple
Onderwerpen apple watch, ibooks, reclamespot

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.