PureShape muismat

PureShape laat je Magic Mouse nog soepeler bewegen

Wanneer je de Magic Mouse gebruikt herken je vast wel dat deze niet altijd even soepel beweegt. De Poolse designstudio Moonimal heeft daar een oplossing voor: de PureShape. Je plakt een stickertje onder je muis en hij beweegt soepel over de speciale muismat. En hij past ook nog eens perfect bij het design van Apple.

PureShape muismat

Een maand geleden schreven we al over de bijzondere poster van de Poolse designstudio Moonimal met de handgetekende Apple-computers. Ze maakten de poster als reclame voor hun Kickstarter-project dat een tijdje later online zou komen. Inmiddels is het zover: het project is op Kickstarter te vinden. Het gaat om de PureShape-muismat die het makkelijker moet maken om met Apple’s Magic Mouse te werken.

Design past bij Apple’s design
Het eerste pluspunt van de PureShape muismat is het design dat aansluit op Apple’s design. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de muismat moet je een soort sticker, de ‘SmartSlider’, onder de muis plakken. Bij de eerste generatie Magic Mouse plak je de sticker bij de batterij en bij de tweede generatie plak je hem onderop de muis. Vervolgens kun je aan de slag.

Pure Shape spacegrijs

Ook een spacegrijze variant
De muismat zorgt ervoor dat je Magic Mouse soepel blijft bewegen en dat je geen slijtageplekken krijgt op je bureau. En daarnaast ziet hij er gewoon heel mooi uit. De ontwerpers hebben bovendien gedacht aan de spacegrijze accessoires, want er komt een lichte en donkere variant.

Moonimal muisbeschermer

Beschermhoes voor de Magic Mouse
Moonimal heeft als extra een speciale hoes ontwikkeld voor de Magic Mouse. Deze hoes moet ervoor zorgen dat je muis beschermd is wanneer je hem ergens mee naartoe neemt. Zo voorkom je dat je krassen krijgt op je muis. Er zit ook een klein gleufje in zodat je de Magic Mouse nog wel kunt opladen terwijl het hoesje er omheen zit.

PureShape muismat

Geld inleggen via Kickstarter
Via Kickstarter is het al niet meer mogelijk om alleen de muismat te bestellen. Het project was namelijk meteen zo’n enorm succes dat de eerste serie al meteen was uitverkocht. Je kunt nog wel de muismat in combinatie met het beschermhoesje bestellen. Hiervoor moet je meer dan €40 inleggen. Ook krijg je er dan de poster met getekende Mac’s bij als extraatje. Wanneer de PureShape mousepad bestelt, ontvang je hem waarschijnlijk in augustus dit jaar. Je kunt geld inleggen via Kickstarter.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 april 2018, 17:53
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, magic mouse, muis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.