iMac Pro accessoires: Mac toetsenbord, trackpad en muis.

Apple’s spacegrijze muis, toetsenbord en trackpad nu ook los te koop

Goed nieuws voor liefhebbers van donker: Apple's spacegrijze Magic Mouse, Magic Keyboard en Magic Trackpad zijn nu ook los te koop! Voorheen moest je hier een dure Mac Pro voor aanschaffen, maar dat is niet meer nodig. Al ben je alsnog extra centjes kwijt.

Apple introduceerde eind vorig jaar de iMac Pro. Behalve dat deze iMac voor het eerst in spacegrijs beschikbaar was, werd hij ook geleverd met bijbehorende gekleurde accessoires. Deze spacegrijze muis, trackpad en toetsenbord waren alleen beschikbaar in combinatie met de iMac Pro, maar daar is vanaf vandaag een einde aan gekomen. Iedereen kan nu namelijk ook de spacegrijze versies van deze accessoires los kopen.

Spacegrijze Magic-accessoires nu ook los

Dat betekent dat iedereen nu naast de standaardkleur wit ook kan kiezen voor spacegrijs. Het gaat je wel wat extra kosten.

De Magic Mouse 2 in spacegrijs kost bij Apple €119, terwijl de witte variant voor €89 verkocht wordt. De spacegrijze Magic Trackpad 2 kost €20 extra en wordt verkocht voor €169. Tot slot ben je voor het spacegrijze Magic Keyboard met numeriek toetsenblok nog €169 kwijt, ook €20 extra ten opzichte van de witte versie.

De spacegrijze versies zijn vanaf nu te bestellen en worden aanstaande donderdag geleverd. Ze zijn vanaf dat moment ook op te halen bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2018, 19:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen magic keyboard, magic mouse, magic trackpad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.