iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 20 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 20 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag stond in het teken van geruchten én het mooie weer. Zo kwam het gerucht naar buiten dat de iPhone 5s nog bijgewerkt kan worden naar iOS 12 als deze in september uitkomt. Ook is LG volgens bronnen nog niet klaar om OLED-schermen te gaan leveren aan Apple. Dit zou betekenen dat Apple nog een tijdlang afhankelijk is van Samsung. Hierdoor zullen de inkoopprijzen voor Apple nog hoog blijven. En Apple zou werken aan een volledige donkere modus voor de Mac. En dan was er natuurlijk nog het mooie weer. Ben je dit weekend van plan om de BBQ aan te steken? Check dan zeker even ons overzicht van de beste BBQ-apps. Dat en meer lees je in deze allernieuwste iCulture Vandaag!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Currents (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Abonneren op hoogtepunten van community’s en collecties.
  • PDF Expert: Read, Edit, & Sign (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nu twee PDF-pagina’s tegelijk naast elkaar zien en makkelijker je bestanden beheren in de cloud.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Mooiere beauty filters voor o.a. heldere ogen.
  • Fantastical - Calendar (Gratis + IAP, Mac, macOS 11.0+) - Google-accounts werken nu weer goed.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Een game van de makers van Monument Valley.
  • Memento: Modern Reminders (€6,99, iPhone/iPad/Watch/Mac/Vision Pro, iOS 17.0+) - Notities toevoegen aan herinneringen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.