Poster met ontwikkeling Mac

Printen maar! Deze poster met handgetekende Macs hoort aan jouw muur

Een Poolse designstudio heeft een poster ontworpen die verschillende Mac's van de afgelopen jaren laat zien. De tekeningen zijn handgemaakt en de poster is gratis te downloaden. Alleen nog even uitdraaien en jij hebt iets moois aan je muur hangen!

Eerbetoon aan Steve Jobs
Moonimal (de designstudio), laat met deze handgetekende poster goed zien hoe de computers van Apple zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld. Het begint bij de Apple I en eindigt bij de nieuwe iMac Pro. Ze hebben de poster gemaakt als eerbetoon aan Steve Jobs. Maar ze hebben nog een andere reden om deze poster te maken.

Poster met ontwikkeling Mac

Poster met Macs door de jaren heen
De poster is gratis te downloaden. Hiervoor hoef je de poster alleen even te delen op een social media-kanaal. De poster is vervolgens in een hoge resolutie te downloaden op B2-formaat (500 x 707 mm) in een PDF-bestand. Als je het bestand print krijg je een afbeelding in goede kwaliteit. Nog even een lijstje er omheen en je bent klaar. Kortom: wat houd je tegen?

Poster met ontwikkeling Mac

Gratis downloaden
De reden dat het team voor deze manier van ‘betalen’ via sociale media heeft gekozen is om meer naamsbekendheid te krijgen voor een ander project waar ze mee bezig zijn. Moonimal heeft een Kickstarter-project gepland voor een muismat die het makkelijker moet maken om met Apple’s Magic Mouse te werken. Binnenkort wil het bedrijf via Kickstarter geld gaan inzamelen om het product uiteindelijk te gaan produceren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2018, 17:24
Categorie Achtergrond
Onderwerpen kunst, mac, poster, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.