Procreate Pocket op iPhone en Apple Watch

Download Procreate Pocket nu gratis vanuit de Apple Store-app

De populaire teken- en schilder-app Procreate Pocket is tijdelijk gratis te downloaden via de Apple Store-app. Als je wilt weten hoe dit werkt, ben je bij dit artikel aan het juiste adres.

Apple heeft weer een cadeautje verstopt in hun Apple Store-app. Om mensen aan te moedigen regelmatig een kijkje te nemen in hun digitale winkel, worden er vaak apps aangeboden voor nop. Deze keer is dat de mooie teken- en schilderapp Procreate Pocket, die normaal €2,99 kost. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je deze app gratis op je iDevice installeert.

Procreate Pocket op iPhone en Apple Watch

Procreate Pocket: gratis schilderen

Als je Procreate Pocket (link) handmatig opzoekt in de App Store zul je zien dat de teken- en schilderapp nog steeds €2,99 kost. Je zult daarom de Apple Store-app moeten gebruiken om de app via een omweg gratis te downloaden. Daar zul je zien dat de actie geldig is tot 28 juli 2016.

Procreate Pocket is de iPhone-versie van de bekende teken- en schilderapp die op de iPad al vele prijzen won, waaronder de Beste Creativiteitsapp 2015 in de iCulture Awards. Deze 64-bit app is geschikt om prachtige schilderijen en tekeningen te maken, bevat allerlei filters en duizenden penselen. Leuk als je je eerste ervaringen wilt opdoen met het schetsen op de iPhone, maar zeker ook geschikt voor serieuze kunstenaars. Sinds een halfjaar is er ook een Apple Watch-app, zodat je een soort kleurenpalet op je pols kunt dragen, zoals op de foto hierboven is te zien.

Procreate pocket op de iPhone

Procreate Pocket gratis downloaden met de Apple Store-app

Als je Procreate Pocket gratis wilt downloaden, heb je de Apple Store-app nodig. Volg onderstaande stappen en voor je het weet kun je beginnen met je eerste schilderij.

  1. Zorg ervoor dat je de Apple Store-app (link) geïnstalleerd hebt.
  2. Open de app en ga naar het Uitgelicht-tabblad. Scroll vervolgens naar beneden.
  3. Onder het gele leren hoesje voor de iPhone 6s zul je een klein blokje zien staan met het Procreate-logo. Tik op de downloadknop.

Procreate Pocket gratis downloaden Procreate Pocket gratis downloaden

  1. Er verschijnt nu een nieuw scherm, hier moet je de groene balk met ‘Download nu gratis’ aantikken om de App Store te openen.
  2. De app verwijst je nu automatisch door naar de App Store en heeft de promocode voor Procreate Pocket al ingevuld.
  3. De app begint nu met downloaden.

Ook Belgische gebruikers kunnen op deze manier de app gratis downloaden. Alleen als je in de buurt van de Duitse grens woont moet je even controleren of de juiste (Nederlandse of Belgische) Apple Store in beeld verschijnt om van de actie gebruik te maken. Heb je meer hulp nodig? Bovenstaande tip legt het nog wat uitgebreider uit hoe je gratis content via de Apple Store-app downloadt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2016, 11:01
Categorie Apps
Onderwerpen apple store, schilderen, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.