Praat mee over de WWDC: bespreek hier alle aankondigingen! [poll]

In deze Praat mee over de WWDC 2019 kun je meepraten over alle aankondigingen van vandaag. Wil je kwijt wat je van alle onthullingen vindt? Dan ben je hier aan het juiste adres!
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Heb jij ook zo uitgekeken naar de WWDC 2019? Wij in ieder geval wel en vandaag is eindelijk het moment aangebroken. Om 19:00 vanavond trapt Apple in San Jose af met de jaarlijkse WWDC-presentatie. Dit artikel is zoals gebruikelijk de centrale plek waar je je verhaal kwijt kan over alle aankondigingen. Ben je juist tevreden over wat Apple gepresenteerd heeft of mis je juist een functie waar je erg naar uit keek? Stem hier ook op onze poll!


Praat mee over de WWDC 2019-aankondigingen
Kijk jij uit naar iOS 13 of ben je juist erg benieuwd naar watchOS 6? Welk Apple-apparaat je ook hebt, er is vanavond voor ieder wat wils. Apple onthult vanavond (bijna) alle details over alle nieuwe software-versies. Ook qua hardware staat ons nog wat te wachten, namelijk een nieuwe Mac Pro een een Apple Pro Display. In ons artikel over de verwachtingen van de WWDC 2019 lees je wat er allemaal aan zit te komen.

Bekijk ook

Dit zijn onze verwachtingen voor WWDC 2019

De WWDC 2019 komt eraan! Vandaag trapt Apple haar jaarlijkse keynote af in San Jose. Wat kun je verwachten van de WWDC 2019? We zetten alle te verwachte aankondigingen voor je op een rij.

In onderstaande poll kun je aangeven waar je het meest naar uitkijkt. Is het iOS 13 of toch iets anders? Laat je stem horen in onze poll en licht je antwoord toe.

De poll behorende bij dit artikel is helaas niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Poll niet zichtbaar? Invullen kan ook hier!

We hebben in de poll bewust een datumaankondiging voor Apple Pay in Nederland achterwege gelaten. Apple gaat dit hoogstwaarschijnlijk niet tijdens het evenement bekendmaken, omdat dit niet de focus is van de WWDC. Het is inmiddels al bekend dat de datum van Apple Pay bij ING binnenkort aanbreekt, maar wanneer exact is nog onduidelijk.

Zo volg je de WWDC 2019 live
Apple trapt vanavond 3 juni 2019 om 19:00 Nederlandse tijd af met de presentatie van de WWDC. Er is zoals ieder jaar weer een Apple-livestream waarmee je het event live kan volgen. Je hoeft dan geen seconde te missen. Als je graag het Apple Event spoilervrij wil kijken, dan kan dat op onze speciale pagina. Je vindt hier na afloop van de keynote alleen de presentatie, zonder dat je van tevoren weet wat er allemaal aangekondigd is. Om echt in de stemming te komen gebruik je natuurlijk een WWDC 2019 wallpaper op je iPhone of iPad.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

WWDC 2019 volgen op iCulture
Op iCulture lees je al het nieuws zodra het aangekondigd wordt in artikelen die we constant bij zullen werken met nieuwe informatie. Je kan ook alle aankondigingen volgen in ons artikel voor de WWDC 2019 liveblog, waarin je later in de avond ook de samenvatting vindt. Via de website kun je ook desktopmeldingen instellen, zodat je een melding krijgt voor breaking news. Vergeet ook niet de iCulture-app (link) te installeren waar je de pushnotificaties voor in kunt stellen. Ook zullen we op Twitter via ons @iCulture account de keynote live mee tweeten. Wil je daar meldingen van ontvangen, schakel de pushnotificaties voor Twitter in.

Reacties: 52 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.