Wallpapers WWDC 2019

Met deze WWDC 2019 wallpapers kom je alvast in de stemming

Apple koos voor de aanstaande WWDC 2019 een uitnodiging in een donkere neon-stijl. Het spreekt heel wat mensen aan en daarom is het wel zo leuk om je iPhone, iPad en andere Apple-apparaten er alvast op voor te bereiden met een wallpaper in dezelfde stijl.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 17 maart: Er zijn nu ook witte varianten van de wallpapers.

Apple heeft voor het event op 25 maart weinig moeite gedaan: de uitnodiging bestond uit een filmanimatie met een simpele tekst. Niet echt geschikt om een passende wallpaper van de maken. Maar met WWDC 2019 pakt Apple iets meer uit: er zijn in totaal vier grote afbeeldingen die je kunt gebruiken als wallpaper met respectievelijk een doodskop, robot, beer en buitenaards wezen.

WWDC 2019 wallpapers

De graphics zijn deze keer gericht op het schrijven van code, zodat anderen versteld zullen staan (oftewel: ‘blow minds’). Dat klinkt heel wat minder ambitieus dan een paar jaar geleden, toen Apple de ontwikkelaars nog opriep om met code de wereld te veranderen. WWDC 2019 is pas over twee maanden, maar dat hoeft je niet tegen te houden om nu alvast de wallpaper te installeren.

Op elke wallpaper is het thema ‘blow minds’ uitgewerkt, met een exploderend brein. Al is dat wat vreemd bij een robot en een doodskop, omdat die immers niet beschikken over echte hersenen.

Wallpapers WWDC 2019

Grafisch ontwerper AR7 heeft de afbeeldingen omgezet naar wallpapers, die je via onderstaande links kunt installeren.

Ben je op zoek naar nog meer WWDC 2019 wallpapers, kijk dan eens naar deze collecties:

Alles over het instellen van een wallpaper op je iPhone lees je in onderstaande tip.

Nog twee maanden wachten
WWDC 2019 vindt plaats van 3 t/m 7 juni in het McEnery Convention Center in San Jose, Californië. Als ontwikkelaar en student kun je je nu aanmelden voor de ticketloterij of een scholarschip. We krijgen ongetwijfeld meer details over iOS 13 te horen en mogelijk ook wat nieuwe hardware.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.