Philips Hue Milliskin met man op de bank.

Philips Hue brengt nieuwe Milliskin inbouwspots uit

Philips Hue heeft de nieuwe Milliskin spotjes toegevoegd. Deze spotjes voor de woonkamer of keuken zijn met HomeKit en Siri te bedienen en te dimmen.

Philips gaat voor de Hue-collectie een nieuwe serie inbouwspotjes uitbrengen. Deze zijn geschikt voor HomeKit en kunnen worden gericht op bijvoorbeeld een schilderij. De spots zijn in ronde en vierkante uitvoering te krijgen.

Philips Hue Milliskin Ambiance.

Philips Hue Milliskin-spots

De Milliskin-spots zijn een variant op de Nash-spotjes die Philips al eerder op de markt bracht. Bij de Nash-spotjes moest je nog zelf een geschikte Hue-lamp erin steken, terwijl je die bij deze nieuwe spotjes standaard krijgt meegeleverd. De Millikin-spotjes (IP20) zijn bovendien niet geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer.

Hue Milliskin spots

De spotjes zijn per direct verkrijgbaar (o.a. bij Beaumotica) in de kleuren wit en zilver. Ze kosten €59,99 inclusief dimmer of €39,99 zonder dimmer. Kies je de variant met dimmer, dan kun je daarmee tot 10 lampen aansturen. Uiteraard werkt het ook allemaal via HomeKit en Siri.

Philips Hue Milliskin met man op de bank.

Binnenin zit een zwenkmechanisme, zodat je de lichtbundel kunt richten. Zo kun je bijvoorbeeld het spotje richten op een schilderij, een tafeltje in de woonkamer of het aanrecht in de keuken. De spotjes leveren een lichtsterkte tot 250 lumen (bij de normale Hue-lampen van de tweede generatie is dit 800 lumen). De Milliskin kan wit licht in tinten tussen 2200 en 6500 Kelvin uitstralen, dus van helderwit tot warm wit.

Philips Hue Milliskin Ambiance verpakking.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2017, 11:44
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, philips hue

Philips Hue

Lees alles over Philips Hue, de slimme lampen met HomeKit-bediening. Check de Philips Hue-accessoires en welke mogelijkheden er zijn voor de lampen, sensoren, dimmers en lichtknoppen. Alles over verkrijgbaarheid, prijzen en meer.

Philips Hue

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.