Pebble Health

Pebble onthult eigen gezondheidsapp Pebble Health

Pebble heeft zojuist haar eigen gezondheidsapp beschikbaar gesteld. Een update voor de smartwatch voegt Pebble Health toe, en de Timeline-interface op oudere Pebble-modellen.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Pebble-health

Als je als Pebble-drager jaloers bent op de Gezondheidheid-app van de Apple Watch, dan heeft Pebble goed nieuws voor je. Firmware 3.8 voegt namelijk Pebble Health toe: een gezondheidsapp die ook samenwerkt met Apple’s HealthKit.

De update naar versie 3.8 zorgt ervoor dat oudere Pebble-modellen (de Pebble Classic en Steel) ook de Timeline-interface van de Pebble Time kunnen gebruiken. Timeline maakt het een stuk gemakkelijker om op een Pebble te zien wat je toekomstige en afgelopen afspraken zijn. Met de knoppen op de smartwatch kun je voor- en terugspoelen op je tijdlijn.

Pebble-Health

Pebble introduceert Pebble Health

Firmwareversie 3.8 is echter ook goed nieuws voor eigenaren van de Pebble Time, Pebble Time Steel en Pebble Time Round. Pebble Health wil zich onderscheiden van andere activiteitenapps (waaronder die van Apple) door op persoonlijke successen te focussen.

Op basis van jouw gemiddelde laat de app zien of je vooruitgang hebt geboekt. Met Pebble Health kun je zowel je stappen als je slaapritme meten. In een grafiekje zie je in een oogopslag hoe actief je deze week geweest bent.

De gegevens van Pebble Health kun je vinden in de Timeline en het werkt daarnaast samen met Apple’s HealthKit en Google Fit op Android-toestellen. In 2016 zal Pebble Health verder uitgebouwd worden; dan kunnen ontwikkelaars met de API van Pebble Health aan de slag.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2015, 8:54
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerpen gezondheid, pebble, pebble time

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.