Pebble maakt Timeline dit jaar nog beschikbaar op oudere Pebble-modellen

De update die de Timeline-functie aan de Pebble en Pebble Steel toevoegt moet nog voor het einde van dit jaar voor iOS en Android verschijnen. Dit heeft Pebble zojuist bevestigd.

Timeline op de Pebble Steel.

De Timeline-interface is een van de trekpleisters van de Pebble Time, maar is ook onderweg naar oudere smartwatches van Pebble. De eerste generatie Pebble en Pebble Steel kunnen binnenkort op een update rekenen die onder meer Timeline toevoegt.


Timeline maakt het een stuk gemakkelijker om op een Pebble te zien wat je toekomstige en afgelopen afspraken zijn. Met de knoppen op de smartwatch kun je voor- en terugspoelen op je tijdlijn, zodat je bijvoorbeeld kunt zien wat voor weer het vanavond wordt.

Bekijk ook

Pebble en Pebble Steel krijgen vanaf december Timeline beta

Met de Pebble Time werd de weergavefunctie Timeline geïntroduceerd waarmee het mogelijk was om terug en vooruit te kijken naar activiteiten en informatie uit apps. Deze functie komt in december als beta naar de originele Pebble en Pebble Steel.

Pebble (Steel)-update ook onderweg naar iOS

Volgens Pebble zijn er nog veel gebruikers die niet overgestapt zijn naar de Pebble Time, terwijl ze wel graag met de nieuwe functies van het nieuwe model aan de slag gaan. De Pebble Time heeft natuurlijk meer in huis dan alleen de Timeline-functie, maar het is zeker goed nieuws voor mensen die de Pebble of Pebble Steel om hun pols hebben.

Pebble heeft al een betaversie van Timeline beschikbaar gesteld, waar alleen Android-gebruikers zich voor aan kunnen melden. Volgens Pebble is de beta niet beschikbaar op iOS door ‘restricties van de iTunes App Store’. Pebble Firmware 3.8 wordt daarna ‘spoedig’ voor iedereen beschikbaar gesteld. Volgens een blogpost van Pebble moet dat ook voor iOS nog voor het einde van het jaar gebeuren.

Wil je meer weten over de Pebble Time Steel? In onze uitgebreide review van de smartwatch lees je er alles over.

Bekijk ook

Review: Pebble Time Steel, goed alternatief voor de Apple Watch?

Is de Pebble Time Steel een geduchte concurrent voor de Apple Watch, of heeft Apple deze smartwatch inmiddels alweer ingehaald? We nemen de Pebble Time Steel onder handen in onze review.

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.