Timeline op de Pebble Steel.

Pebble maakt Timeline dit jaar nog beschikbaar op oudere Pebble-modellen

De update die de Timeline-functie aan de Pebble en Pebble Steel toevoegt moet nog voor het einde van dit jaar voor iOS en Android verschijnen. Dit heeft Pebble zojuist bevestigd.

Timeline op de Pebble Steel.

De Timeline-interface is een van de trekpleisters van de Pebble Time, maar is ook onderweg naar oudere smartwatches van Pebble. De eerste generatie Pebble en Pebble Steel kunnen binnenkort op een update rekenen die onder meer Timeline toevoegt.

Timeline maakt het een stuk gemakkelijker om op een Pebble te zien wat je toekomstige en afgelopen afspraken zijn. Met de knoppen op de smartwatch kun je voor- en terugspoelen op je tijdlijn, zodat je bijvoorbeeld kunt zien wat voor weer het vanavond wordt.

Pebble (Steel)-update ook onderweg naar iOS

Volgens Pebble zijn er nog veel gebruikers die niet overgestapt zijn naar de Pebble Time, terwijl ze wel graag met de nieuwe functies van het nieuwe model aan de slag gaan. De Pebble Time heeft natuurlijk meer in huis dan alleen de Timeline-functie, maar het is zeker goed nieuws voor mensen die de Pebble of Pebble Steel om hun pols hebben.

Pebble heeft al een betaversie van Timeline beschikbaar gesteld, waar alleen Android-gebruikers zich voor aan kunnen melden. Volgens Pebble is de beta niet beschikbaar op iOS door ‘restricties van de iTunes App Store’. Pebble Firmware 3.8 wordt daarna ‘spoedig’ voor iedereen beschikbaar gesteld. Volgens een blogpost van Pebble moet dat ook voor iOS nog voor het einde van het jaar gebeuren.

Wil je meer weten over de Pebble Time Steel? In onze uitgebreide review van de smartwatch lees je er alles over.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 22:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.