Deze Apple Pencil-bureauhouder is van massief walnotenhout

De Apple Pencil Holder van Pad & Quill is gemaakt van een massief stuk walnotenhout en heeft zelfs een opbergvakje voor de laadadapter.

Mensen die van mooie spullen houden en hun Apple Pencil op een bijzondere manier willen neerleggen, kunnen bij Pad & Quill terecht. Deze fabrikant heeft een houten Apple Pencil-houder aangekondigd voor je bureau.


Apple Pencil houder van Pad & Quill

Pad & Quill bureauhouder van hout

Met de aanschaf van een Apple Pencil (€109 in de Apple Store) ben je er nog niet. Voor je het weet kom je in de verleiding om er ook nog allerlei andere spullen bij aan te schaffen. Zoals deze houten bureauhouder van Pad & Quill, die vanaf juni geleverd wordt en $40 kost (plus minimaal $7,50 verzendkosten). Zoek je een goedkoper alternatief, dan kun je beter even naar de Belkin Pencil-houder kijken (€25 in de App Store), maar daarmee heb je wel iets minder bekijks.

Apple Pencil-houder met hand

Die van Pad & Quill is gemaakt van hout en heeft wat extra functies, zoals een stroeve onderkant om de houder op z’n plek te houden. Er is ook rekening gehouden met opbergruimte voor de oplaad-adapter en je kunt de Pencil er staand of liggend in plaatsen. Milieuliefhebbers kunnen gerust zijn, want het massieve stuk walnotenhout is FSC-gecertificeerd en dus afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Later gaat deze houder $50 kosten maar wie nu alvast een pre-order plaatst krijgt $10 korting.

Houten Apple Pencil-houder van Pad & Quill

Apple Pencil

Apple Pencil is de tekenpen voor je iPad. Er zijn drie modellen: de eerste generatie (2015), tweede generatie (2018) en Apple Pencil met usb-c (2023). Na het koppelen met herkent de iPad kun je beginnen met notities maken en tekenen op het scherm. De iPad herkent elke beweging van de Apple Pencil en laat de lijnen realtime op het scherm zien. De Apple Pencil is oplaadbaar en is via Bluetooth verbonden met je iPad.

Apple Pencil

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.