OpenPeak huistelefoon is geïnspireerd op de iPhone

Het Amerikaanse bedrijf OpenPeak heeft een iPhone voor thuis gecreëerd. OpenPeak is eigendom van voormalig Apple-CEO John Sculley, die ruiterlijk toegeeft dat hij goed naar de iPhone heeft gekeken en meeprofiteert van de naamsbekendheid.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

OpenPeak profiteert mee van iPhoneHet is geen toeval dat de huistelefoons van OpenPeak op de iPhone lijken. Het bedrijf is van voormalig Apple-topman John Sculley, die eerlijk toegeeft dat er bij het ontwerp van de toestellen goed naar de iPhone is gekeken. Sculley raakte betrokken bij OpenPeak, dat werd opgericht door een zekere Dan Gittleman in 2002. Zonder de hulp van de iPhone zou OpenPeak nooit de aandacht van bedrijven als Verizon hebben gekregen, zo zegt Sculley. “Toen de iPhone uitkwam, werd het voor ons een stuk makkelijker om onze productontwerpen geaccepteerd en snel geïntroduceerd te krijgen”.

De telefoons hebben een 7 inch LCD-scherm en hebben een internetverbinding, waarmee je gratis kunt bellen, ook op langere afstanden. Je kunt met de telefoon browsen op internet en zelfs downloaden. Als de telefoon niet in gebruik is, doet het 7 inch scherm dienst als digitaal fotolijstje. Bellen via VoIP, de weersverwachting en aandelenkoersen opvragen en YouTube-filmpjes kijken, bijna alles is mogelijk. Over de prijs en de beschikbaarheid van deze OpenPeak huistelefooncentrale van de toekomst is nog niets bekend, maar de San Jose Mercury News heeft een uitgebreid artikel erover.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2009, 21:14
Categorie iDevices
Onderwerpen fotografie, telecom, telefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.