GizMac adviseert roze en rook voor de iPhone

GizMac heeft twee polycarbonaat cases uitgebracht voor de iPhone. De rookkleur is doorzichtig en toch donker, terwijl er voor mensen die willen opvallen een knalroze kleur beschikbaar is.

GizMac introduceert cases in Pink en SmokeRoze en rook: als een van de twee kleuren jouw smaak is, dan zijn de Smoke & Pink Titan Clear-cases van GizMac een overweging waard. Volgens GizMac heeft de kleur Smoke als voordeel dat het donker lijkt op de hoeken, maar zilvergrijs doorschijnen aan de voor- en achterkant is, als je de case in helder licht bekijkt. De cases zijn te koop voor $34,99. De roze kleur is volgens GizMac beter te beschouwen als ‘hot pink’, een lekker felle kleur.

De Titan Clear-cases zijn gemaakt van kristalhelder polycarbonaat en zijn te gebruiken met en zonder roterende holster. GizMac heeft ook een uitklapbare kickstand waarin je de iPhone zowel staand als liggend kunt plaatsen en die je kunt gebruiken voor het bekijken van video’s en tekstberichten. Alle knoppen zijn bereikbaar, terwijl je de iPhone zelf goed blijft zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2008, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.