Nuimo-schakelaar bedient allerlei apparaten in huis.

Nuimo-schakelaar bedient je Apple TV, Philips Hue, Sonos en meer

De platte Nuimo-schakelaar is een universeel apparaatje waarmee je onder andere je Sonos-speaker, Philips Hue-lampen en Apple TV mee kunt bedienen. De schakelaar is nu te bestellen en wordt geleverd in juni.

Nuimo-schakelaar bedient allerlei apparaten in huis.
Hoeveel apparaten heb je wel niet in huis die allemaal te bedienen zijn met een aparte app? Denk aan je Sonos-speaker, je Philips Hue-lampen of welk slim apparaat dan ook. De Nuimo van Senic is een wandschakelaar die te gebruiken is voor al deze systemen, zodat je niet meer naar een app hoeft te grijpen. Na een succesvolle Kickstarter-campagne is de schakelaar nu door iedereen te bestellen.

Nuimo bedient allerlei apparaten in huis

De Nuimo is compatibel met een hoop verschillende apparaten en is voorzien van vier verschillende inputmethodes. Qua uiterlijk heeft hij wat weg van de Hue Tap, maar is wel veel veelzijdiger. De schakelaar heeft een grote knop om op te klikken, een touchpad om op te swipen en een schijf om rond te draaien. Hij bevat zelfs een nabijheidssensor, zodat je acties uit kunt voeren op basis van hoe dichtbij je je hand bij de schakelaar houdt.

Nuimo is multi-inzetbaar en maakt gebruik van Bluetooth Low Energy. Je stelt hem in via de (daar is ‘ie hoor) speciale Nuimo-app. Vervolgens koppel je hem aan je Sonos-speaker, Philips Hue-lampen, Apple TV, iPhone, Mac, Nest-thermostaat en nog veel meer. De Nuimo is daardoor een universele schakelaar voor al je systemen in huis. De schakelaar werkt op een oplaadbare batterij (op te laden via micro-USB) die tot drie maanden mee gaat.

Nuimo-schakelaar voor aan de muur in het zwart.

De schakelaar is nog niet verkrijgbaar, maar je kunt hem wel alvast voorbestellen. De levering vindt plaats in juni 2016 en kost inclusief verzending $174. Je hebt de keuze tussen een witte en zwarte variant en je kunt hem zowel ophangen als op tafel neerleggen. De Nuimo is te bestellen vanaf de website van de makers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2016, 12:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple tv, domotica, nest, philips hue, sonos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.