Hue Tap

Lichtschakelaar Philips Hue Tap nu verkrijgbaar in online Apple Store

De Philips Hue lichtschakelaar Hue Tap is vanaf vandaag ook te bestellen in de online Apple Store. Zo bedien je Hue-lampen zonder app.

Hue TapEen tijdje geleden introduceerde Philips al de Hue Tap: een fysieke lichtschakelaar voor al je slimme Hue-lampen. Handig als je de iPhone niet bij de hand hebt, maar het apparaatje was lange tijd lastig verkrijgbaar: hij werd zeer beperkt verkocht in fysieke Apple Stores. Daar komt vandaag verandering in. Je kunt de Hue Tap namelijk nu ook bestellen in de online Apple Store.


De Hue Tap heeft vier knoppen: één grote knop bedekt nagenoeg de gehele schakelaar, met daarop drie kleinere knoppen. Je kunt aan iedere knop een specifieke functie voor je verlichting toewijzen vanuit de Philips Hue-app. Zo zet je met de schakelaar alle lichten aan of uit, of schakel je snel een bepaalde lichtscène in.

De Philips Hue-lampen zijn de afgelopen tijd geregeld aan bod gekomen op iCulture. Deze slimme verlichting verbindt namelijk met je draadloze netwerk, waardoor je lampen vanuit een speciale iPhone-app bedient. Op die manier zet je ze niet alleen aan of uit: je kunt ook de kleur van de verlichting vanuit de app tweaken. Functies die nog slimmer worden als je ze automatiseert met IFTTT. Dan kun je bijvoorbeeld een lamp laten knipperen als je een e-mail ontvangt.

Meer informatie: online Apple Store

Tipgever: @Undertaxxx25

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.