Reacties voor: Nanotips maakt elke handschoen geschikt voor touchscreen

Met Nanotips kun je elke handschoen geschikt maken voor een touchscreen, door speciaal materiaal met nanotechnologie erop te smeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Voor €7 heb je al touchscreen handschoenen dus dit lijkt me een beetje geldverspilling

  2. Origineel geplaatst door Roland
    Voor €7 heb je al touchscreen handschoenen dus dit lijkt me een beetje geldverspilling

    Daar heb je niets aan als je al dure motorhandschoenen hebt.

  3. @Roland: Soms zijn touchscreen handschoenen niet warm genoeg. Ik heb zelf altijd koude vingers zelfs met handschoenen aan.

  4. Handig voor motor handschoenen

  5. Moet je alsnog de handschoenen uit doen om de vingerafdrukscanner te kunnen gebruiken…

  6. (Red.) Deze reactie voldoet niet aan onze regels.

  7. Precies! Zat ik ook aan te denken. Nou heb ik de mazzel dat met mijn oude paar Probiker motorhandschoenen en ook met mijn nieuwe Dainese handschoenen er nog enige vorm van geleiding is. Dus met een beetje moeite is het Touchscreen te bedienen. Ik verwacht dat de handschoenen na de “break-in” beter zullen werken, zonder enige vorm van behandeling.

    Overigens, misschien een tip, zat ik te te denken om misschien Touchscreen handschoenen te kopen voor een prikkie, daar een paar vingers af te knippen en de uiteinden dicht te smelten (tegen rafelen) en deze “vingers” vervolgens over mijn handschoen vingers heen te trekken. Ik denk dat dat ook wel zal werken. Overigens vind ik de duim het belangrijkst. Hier kan je het meeste mee. 🙂

  8. De voorkant van een rubber pen er afknippen/draaien die geschikt is voor gebruik op een iphone/ipad .Plak die met lijm op je handschoen en je bent dan klaar voor een euro of 2. Het werkt zelfs goed als je een paar vingers in het verband hebt zitten,plak het rubber van de pen met dubbelzijdig tape op je verband. Kan je alsnog met die hand je ipad/iphone bedienen.

  9. Gewoon even je vingertop van je handschoen in je mond stoppen en hij werkt ook

  10. Ik heb Nanotips een jaar geleden via het Kickstart project gekocht. Idd voor mijn motorhandschoenen. Het werkt… Maar voor tijdelijk. Binnen korte tijd is het laagje”nagellak” weer van je handschoen af. Dit komt omdat het niet bestand is tegen regen helaas

  11. Gebruik gewoon koelpasta voor bijv. Een cpu. Werkt even goed. (Wel goed uitsmeren)

  12. @Roland: Ben ik niet met je eens want zie maar eens goede wintersport en motorhandschoenen te vinden geschikt voor smartphones. Voor mij is dit echt een uitkomst!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.