MousePad+: muismat en draadloze oplader in één

Deze luxe muismat laadt ook je iPhone op

MousePad+ is een muismat en draadloze oplader in één. Hij bestaat uit een combinatie van wolvezels en leer, waardoor het een chique uitstraling krijgt.

MousePad+

Ligt er op dit moment een muismat op je bureau, dan zal die waarschijnlijk niet meer doen dan liggen. Dat kan ook beter: de MousePad+ kan veel meer. Dit is een luxe muismat die voorzien is van een draadloze oplader voor je iPhone. Het bedrijf achter de MousePad+ is op dit moment bezig met het inzamelen van geld via Kickstarter. Je hoeft de muismat alleen maar aan te sluiten op je Mac en je kunt hem direct gebruiken. Het werkt volgens de Qi-standaard en is makkelijk mee te nemen, want je door het flexibele materiaal vouw je de muismat zó op.

Natuurlijke wolvezel en leer
De muismat zelf is gemaakt van natuurlijke, samengeperste wolvezel en de draadloze oplader is bekleed met leer. Hierbij heb je de keuze uit zwart, bruin of donkerblauw leer. Zo matcht de muismat altijd bij je andere accessoires. Opgerold stop je ‘m zo in je tas.

Qi-standaard en tot 7,5 Watt laden
De oplader van de MousePad+ heeft een vermogen van 7,5 Watt, het maximum dat de iPhone met draadloos opladen aan kan. Volgens de makers duurt het maar 2 uur en 10 minuten totdat een iPhone X volledig opgeladen is. En je kunt hem overal mee naar toe nemen en gebruiken, want hij hoeft alleen maar aangesloten te worden op je Mac om als oplader te werken.

MousePad+: muismat en draadloze oplader in één

Kickstarter-project
Op dit moment is het bedrijf bezig met het inzamelen van geld om het product uiteindelijk in productie te nemen. Via Kickstarter kun je geld inleggen. Vanaf $29 (ongeveer €24) heb je de MousePad+ in augustus waarschijnlijk in huis. Als je nog een paar euro extra inlegt krijg je er een verloopstukje van USB naar USB-C bij. Hierdoor kun je de oplader ook gebruiken wanneer je in het bezit bent van een nieuwe MacBook.

MousePad+: muismat en draadloze oplader in een

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2018, 19:48
Bron Bron The Verge
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, draadloos opladen, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.