Apple Music met Mijn chill mix op de iPhone.

Met de nieuwe ‘Mijn chill mix’ in Apple Music luister je naar ontspannende muziek

Als je op zoek bent naar ontspannende muziek, dan hoef je bij Apple Music niet langer te zoeken. Met de nieuwe Mijn chill mix luister je naar allerlei ontspannende muziek, afgestemd op jouw smaak.

Apple Music met Mijn chill mix op de iPhone.
Apple Music heeft iets nieuws. Naast de eerder beschikbare favorieten en nieuwe muziek mix, is er nu ook een chill mix. In deze nieuwe afspeellijst in Apple Music luister je naar rustgevende muziek die op basis van je eerder beluisterde muziek wordt samengesteld.

Mijn chill mix op Apple Music

Ben je Apple Music-abonnee, dan vind je de nieuwe muziekmix in het Voor jou-overzicht in de Muziek-app op iPhone en iPad, maar ook in iTunes op de desktop. De chill mix is beschikbaar voor zowel iOS 10-gebruikers als betatesters die iOS 11 al op hun toestel hebben staan. Eerder kwam de Chill mix al voor sommige gebruikers in beeld, maar nu kan iedereen naar deze muziekmix luisteren. Apple omschrijft deze chill mix als volgt:

Ontspan met deze relaxte songs, speciaal voor jou geselecteerd.

De Mijn chill mix wordt elke zondag vernieuwd en de nummers worden gehaald uit een vooraf geselecteerde catalogus. Echter wordt de lijst op jouw afgestemd, op basis van de artiesten die in je muziekbibliotheek staat. De lijst bestaat voornamelijk uit rustige piano- en gitaarmuziek, dus verwacht er geen drukke hiphop of rockmuziek. De muzieklijst zal vooral van pas komen als je op zoek bent naar ontspannende muziek waarvan je tot rust komt, of als je moeite hebt om in slaap te vallen.

Mijn chill mix in Apple Music.

Favorieten en nieuwe muziek mix
Naast de nieuwe chill mix, vind je in Apple Music ook nog de favorieten en nieuwe muziek mix. De favorieten mix wordt samengesteld uit de muziek uit je bibliotheek die je het vaakst luistert en wordt elke woensdag bijgewerkt. De nieuwe muziek mix wordt elke vrijdag vernieuwd en bevat muziek die juist nog niet in je bibliotheek staat, maar mogelijk wel binnen jouw muzieksmaak past.

Alle drie de lijsten zijn alleen beschikbaar voor betalende Apple Music-gebruikers. Sinds kort kun je een Apple Music-abonnement ook per jaar betalen, waardoor je twee maanden cadeau krijgt. De mogelijkheid om per jaar te betalen is er echter alleen als je al bestaande abonnee bent.

Via: Macrumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2017, 17:18
Categorie Diensten
Onderwerp apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.