Gears Pop

Gears of War gaat mobiel: Gears Pop! voor iOS komt eraan

Ook Elder Scrolls en Command & Conquer naar iOS

Gears of War komt naar mobiel! De game zal onder de naam Gears Pop! ook speelbaar zijn op iPhone en iPad. Daarnaast werden er nog twee andere interessante games aangekondigd, namelijk Elder Scrolls en Command & Conquer.

Gears Pop! met Funko-poppetjes

De game zal karakters bevatten die zijn gebaseerd op de Funko-verzamelfiguurtjes. Het zijn grappig uitziende versies van Marcus Fenix, Kait Diaz en anderen, elk met een gigantisch hoofd. In de trailer die Microsoft alvast beschikbaar heeft gesteld is helaas nog niets te zien van de gameplay.


Het nieuws van deze mobiele game werd enigszins overschaduwd door de aankondiging vaan Gears of War 5 en Gear of Wars: Tactics voor de desktop. Microsoft zou van plan zijn er ‘de volgende Halo‘ van te maken door in één klap drie games tegelijk aan te kondigen. Microsoft liet tijdens het event 50 games zien, waardoor het publiek een groot deel van de tijd bezig was met het bekijken van trailers.

De mobiele game komt volgend jaar uit. Verdere details over over Gears Pop zijn schaars, behalve dat het voor iOS en Android zal verschijnen. Waarschijnlijk zal de game gratis zijn, waarbij het verzamelaspect moet zorgen voor extra inkomsten.

Gears Pop

Gears of War: nog meer fans bereiken

The Coalition, de ontwikkelaar achter de serie, kan in ieder geval flink aan het werk met drie heel verschillende titels. Rod Fergusson, hoofd van de game studio, vertelde: “Toen ik dertien jaar geleden begon met Gears of War, hadden we geen idee hoe groot deze franchise zou worden. En terwijl het groeide droomden we over nieuwe manieren om nog meer fans te bereiken.” Dat lijkt nu te gaan lukken.

The Elder Scrolls: Blades komt ook naar iOS

Het kaartspel The Elder Scrolls: Legends komt later dit jaar uit later dit jaar uit. Voor iOS hebben de makers een aparte variant gepland, The Elder Scrolls: Blades. Dit wordt een first person game waarbij je dungeons (kerkers) bezoekt en door te vechten sterker probeert te worden. In de Arena neem je het op tegen andere spelers. Daarnaast probeer je een stad op te bouwen in The Town. De game is te bedienen met touch controls en is zowel in landschaps- als portretmodus speelbaar. Een leuke bijkomstigheid is dat Blades samenwerkt met andere varianten van de game. Op 1 september komt The Elder Scrolls: Blades beschikbaar op iOS.

Command & Conquer: Rivals naar iOS

In Command & Conquer gaat het erom de basis van andere spelers te vernietigen. Dit doe je door twee raketten af te vuren. Je kunt nieuwe manschappen inhuren en voertuigen bemachtigen om jezelf te verdedigen of juist wat meer aan te vallen. Het gaat steeds om korte acties. De video geeft een wat duidelijker beeld van de gameplay.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2018, 15:50
Bron Bron Touch Arcade
Categorie Apps
Onderwerpen games, microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.