MagBar keuken

Met deze muurhouder kun je naar de iPhone kijken tijdens het laden

Heb je een draadloze lader waarop je je iPhone kunt opladen, dan kun je het scherm niet zomaar aflezen. Deze muurhouder pakt het anders aan: hiermee kun je naar de iPhone kijken tijdens het laden. Het is een magnetische plaat waar je de iPhones tegenaan 'plakt'.

Het idee van een iPad als digitaal fotolijstje is al zo oud als… de iPad. Maar met de iPhone kun je ook allerlei leuke dingen doen. Door meerdere toestellen aan de muur te hangen ontstaat een rij fotolijstjes waarop je bijvoorbeeld een video of een diashow van foto’s kunt afspelen. Vergeet niet om te zorgen dat het scherm altijd aan blijft, anders heb je er nog niets aan. Opladen gaat daardoor uiteraard wel een stuk langzamer.

MagEZ Bar muurhouder

Pitaka maakt draadloze opladers voor je iPhone en andere kleine apparaten. Recent zijn ze een Kickstarter begonnen voor een 4-in-1 oplaadstation waarop je zowel je iPad, iPhone, Apple Watch en AirPods kwijt kunt. Maar ze hebben ook een product dat je meteen in je mandje kunt gooien en dat is de MagEZ Bar. Deze muurhouder kun je naast je bed, in de keuken of in de hal ophangen. Vervolgens heb je wel speciale hoesjes nodig om je iPhone eraan te laten plakken.

MagBar keuken

De MagEZ Bar van Pitaka is een soort AirPower, maar dan eentje die je aan de muur hangt. Je zit wel vast aan bepaalde locaties om te laden, waarbij er ruimte is voor twee smartphones tegelijk, die op hun plek worden gehouden met sterke magneten. Er is ook ruimte voor je AirPods en een sleutelbos. De plaat en de hoesjes zijn bekleed met zwart Aramid-koolstofvezel met een leuk reliëf.

MagBar slaapkamer

Uiteraard is het wel de bedoeling dat je de kabels net zo mooi wegwerkt als op de foto, anders heb je er nog niets aan. De balk is 38 cm breed en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal voor aan de muur. Aan één kant zitten USB-C-poorten.

De MagEZ Bar kost $149 en voor de hoesjes betaal je nog eens $49,95 per stuk. Opsturen naar Nederland met standaard verzending van 3-7 werkdagen is gratis.

MagEZ Bar intern

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.