Kort iPhone-nieuws: Google Analytics, Meerdere iPhone-varianten, TomTom, iPhoneHome klaar voor 1.1.4

Met een aangepaste versie van Google Analytics kun je statistieken van je website bekijken op je iPhone. Geruchten over iPhone nano's duiken opnieuw op, nu aangevuld met de goedkopere iPhone Shuffle en een duurdere iPhone Pro. En iPhoneHome is nu geschikt voor firmware 1.1.4.

Google Analytics op iPhoneOok vandaag zijn er weer verschillende nieuwtjes over de iPhone opgedoken. Zo is het nu mogelijk om de statistieken van je website in Google Analytics op de iPhone te bekijken. Er zijn opnieuw geruchten opgedoken over verschillende iPhone-varianten waarbij je je kunt afvragen in hoeverre ze serieus genomen moeten worden. En de populaire applicatie iPhoneHome is eindelijk geschikt gemaakt voor firmware 1.1.4.

Google Analytics

Google Analytics voor de iPhone stelt je in staat om de statistieken van je website onderweg te bekijken. Het ondersteunt meerdere accounts, waartussen je kunt switchen. De statistieken worden getoond als een grafiek. Na het invoeren van je inloggegevens kun je meteen beginnen. De webapplicatie is ontwikkeld door Sergej Muller.

iPhone shuffle, nano en pro

De Griekse website iPhone Hellas heeft een mockup van de iPhone nano gepubliceerd. Volgens de Grieken heeft de kleine iPhone een capaciteit van 8GB, beschikt niet over 3G en gaat $169 kosten.

iPhone ShuffleTegelijk filosofeert Macenstein over twee nieuwe iPhone-modellen: een iPhone Pro of Max met 3G en een driemaal zo lange batterijduur en een iPhone Shuffle met 4GB opslagruimte en geen video-mogelijkheden. Het bericht dat Informationweek erover schreef (Latest iPhone Reports: iPhone Shuffle On The Way) belooft meer dan het kan waarmaken. Het gerucht komt van trouwe tipgever Doug en is verder niet onderbouwd met feiten of bronnen.

TomTom

Als tips van lezers altijd betrouwbaar zijn, zouden wij een makkelijk leven en een overvloed aan interessante verhalen hebben. Laatst meldde bijvoorbeeld iemand ons via het contactformulier dat hij van een insider binnen TomTom heeft gehoord dat de navigatiesoftware voor de iPhone al klaar is. Er zouden echter nog problemen zijn bij de verbinding tussen software en GPS-chip. De iPhone kan alleen data uit de GPS-chip (gemaakt door Broadcom) inlezen bij toestellen die gehackt zijn, maar TomTom wil blijkbaar liever software uitbrengen die ook op niet-gehackte iPhones werkt. Nogmaals: we vertellen hier alleen het gerucht, we vonden de tijd nog niet rijp (en het bewijsmateriaal nog te mager) om er een volledig nieuwtje aan te wijden.

iPhoneHome

iPhone HomeEen van de meest populaire native applicaties op firmware 1.1.1 en 1.1.2 was iPhoneHome. Hiermee kun je instellen welke applicatie start wanneer je dubbelklikt op de Homebutton. iPhoneHome is nu aangepast voor firmware 1.1.4, zodat je veelgebruikte applicaties als Eredivisie (een webapp) en SmartRSS nog sneller kunt starten. In Installer vind je iPhoneHome 0.8 in de categorie Utilities.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.