Breaking
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Minder interferentie dankzij iPhone Dock-verlengkabel

Er is een simpele maar doeltreffende manier om interferentie te voorkomen tussen je iPhone en een speaker. De oplossing is een eenvoudig verlengkabeltje, die met $40 wel behoorlijk prijzig is.

RadTech iPhone Dock ExtenderDuurdere speakersystemen die voor de iPhone bedoeld zijn, hebben vaak een afscherming die voorkomt dat je last hebt van interferentie door de telefoon. Dit rondzingende stoorgeluid is een onmiskenbaar neveneffect van GSM-telefoons; CDMA-telefoons schijnen er geen last van te hebben. De interferentie treedt op wanneer de telefoon communiceert met een GSM-mast. ZDNet heeft nu een manier bedacht om problemen met interferentie te voorkomen: met de hiernaast afgebeelde RadTech Dock Extender.


Je schrikt wel even van de prijs: $39,95 voor een verlengkabeltje van 64 centimeter, verkrijgbaar in wit en zwart? Eigenlijk is er niets high-tech aan de oplossing: met de verlengkabel zorg je dat de iPhone zich niet te dicht bij de speakers bevindt zodat er minder storing optreedt. Een bijkomend voordeel van zo’n verlengkabel is dat je de iPhone in de case kunt laten wanneer je deze bijvoorbeeld op een speakerdock of ander accessoire met Universal Dock wilt aansluiten. Maar $40 blijft een forse prijs.

Meer informatie over hoe TDMA-interferentie ontstaat, is te lezen op ZDNet.

Via: ZDNet
Meer info: RadTech iPhone Dock Extender by CableJive

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 april 2008 om 18:45
Categorie
Accessoires

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.