Kanye West Apple Music

Kanye West brengt toch muzieknummer ‘Famous’ via Apple Music uit

Kanye West heeft zijn eerste nummer uitgebracht op Apple Music. Het gaat om 'Famous', ook al beweerde de artiest eerder nog dat hij nooit op Apple Music te vinden zou zijn.

Kanye West Apple Music

Als je van entertainment houdt, dan zit je goed bij Kanye West. De artiest probeert dagelijks de aandacht op zich te vestigen met rare uitspraken, opmerkelijke outfits en beslissingen die hij kort daarna weer terugdraait. Liefhebbers van West kunnen nu het eerste nummer van het album ‘Life of Pablo’ beluisteren op Apple Music, ook al beloofde de artiest dat hij nevernooitniet op Apple Music te vinden zou zijn.

Kanye West Apple Music

Herinner je nog de tweet van Kanye West, waarin hij aankondigde dat zijn muziek écht niet op Apple Music komt. West stuurde ook Twitter-berichtjes de wereld in waarin hij Mark Zuckerberg om geld vroeg, beweerde $53 miljoen dollar schuld te hebben en $1 miljard investeringen vroeg in ‘Kanye-ideeën’.

Kanye West alleen op Tidal: slecht idee

West koos voor zijn muziekalbums voor een exclusieve deal met Tidal, maar dat bleek achteraf een slechte keuze. Heel wat fans downloadden het album uiteindelijk op andere manieren, waar West geen cent aan verdiende. Nu heeft West zich toch maar weer bedacht: het nummer ‘Famous’ van het album ‘Life of Pablo’ is vanaf nu te beluisteren op Apple Music, Google Play Music, Deezer en Spotify.

Je vindt het nummer hier op Apple Music en hieronder op Spotify:

Het nummer ‘Famous’ met Rihanna bevat teksten over Taylor Swift. De versie die je via Apple Music kunt beluisteren heeft echter een aangepaste tekst. De zin: ‘she in school to be a real estate agent’ komt in de plaats van het blijkbaar wat ongewenste: ‘she be Puerto Rican day parade-wavin’. De rest van het album is voorlopig alleen op Tidal te beluisteren.

Revisiegeschiedenis:

  • 2016 - 28 maart: Deezer toegevoegd, ook daar is het nummer nu te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2016, 21:12
Categorie Diensten
Onderwerp apple music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.