Kickstarter project Jinni

Met Jinni neem je Alexa, Google en Siri makkelijk mee

Jinni is een klein en slim apparaatje dat in je broekzak past en waarmee je Alexa, Google Assistant en Siri altijd bij de hand hebt. Je kunt hem zelfs onder douche gebruiken, want hij is waterdicht.

Jinni

Jinni is een klein mobiel apparaat dat Alexa, Google Assistant en Siri combineert, waardoor je al deze spraak assistenten makkelijk in je broekzak kunt meenemen. Je hoeft alleen maar op het apparaatje te tikken en je kunt beginnen met praten tegen een van de systemen. Er zit ook een modus op waarmee je direct kunt beginnen met praten, maar dan gaat de batterij een stuk minder lang mee.

Makkelijk meenemen
Het voordeel van de Jinni is dat je deze overal mee naar toe kunt nemen en hem bijvoorbeeld ook in de auto kunt gebruiken. De verbindt de Jinni via Bluetooth met je telefoon en zo maakt deze ook verbinding met Alexa, Siri en OK Google. De batterij gaat ongeveer een dag mee wanneer je de modus aan hebt staan om direct te praten zonder een kop in te drukken. Vind je het niet erg om eerst een knopje in te drukken, dan gaat de batterij maximaal zeven dagen mee.

Je kunt Jinni makkelijk meenemen omdat er een clipje aan zit waardoor je hem bijvoorbeeld aan je tas kunt bevestigen. Ook is Jinni magnetisch, waardoor je deze op de koelkast zou kunnen bevestigen. Wanneer je $49 (ongeveer €39) inlegt krijg je er ook een beugel bij om de Jinni in de auto te bevestigen en een metaalsticker waarmee je het kleine apparaatje bijvoorbeeld in de douche kunt bevestigen (hij is waterdicht).

Kickstarter project Jinni

Jinni is een Kickstarter project dat op dit moment bezig is met het ophalen van geld om het slimme apparaatje te gaan produceren. Wanneer ongeveer €31 inlegt heb je het apparaatje waarschijnlijk in mei 2018 in huis. Hier vind je meer informatie en kun je eventueel ook geld inleggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 14:14
Categorie Accessoires
Onderwerpen alexa, google, kickstarter, Siri

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.