iTunes 12.4.1 laat je aantal keren afgespeeld weer resetten

Apple heeft een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. In 12.4.1 is het weer mogelijk om de teller voor het aantal keren afgespeeld van een nummer opnieuw in te stellen. Verder zijn er bugs verholpen met VoiceOver en de Volgende-optie.

Apple bracht bijna drie weken terug een nieuwe versie van iTunes uit met daarin enkele aanpassingen aan het design en de navigatie. Hoewel de meningen erover verdeeld zijn, moest het navigeren met deze versie volgens Apple een stuk eenvoudiger gaan. Eén functie bleek echter te zijn gesneuveld bij deze release: de mogelijkheid om de teller voor Aantal keren afgespeeld te resetten. Met versie 12.4.1 is dit nu weer hersteld. Bovendien zijn er problemen met VoiceOver verholpen en zijn er nog meer bugs verholpen.


apple-music-itunes-12-3

Aantal keer afgespeeld opnieuw instellen

Aantal malen afgespeeld van een nummer opnieuw instellen in iTunes.iTunes houdt bij hoe vaak je een nummer in je bibliotheek afgespeeld hebt en bij alle versies van iTunes was het mogelijk om deze teller per nummer opnieuw in te stellen. Met ingang van de nieuwe versie 12.4.1 is deze optie weer terug en je kunt hem op twee manieren terugvinden. Klik met de rechter muisknop op een nummer en kies voor Stel aantal malen afgespeeld opnieuw in. Je kunt ook een nummer aanklikken en in de menubalk kiezen voor Nummer > Stel aantal malen afgespeeld opnieuw in.

Bekijk ook

iTunes 12.4 voor Mac met verbeterde interface nu te downloaden

Apple heeft een nieuwe versie van iTunes uitgebracht. In deze versie worden er enkele designaanpassingen gedaan, zodat de app makkelijker te gebruiken is.

iTunes 12.4.1: nog meer bugfixes

Verder heeft deze nieuwe release geen nieuwe functies, maar kun je wel rekenen op enkele bugfixes. Zo werkt VoiceOver weer zoals het moet en werkt ook de Volgende-optie zoals in de vorige versies. Tot slot konden nummers niet meer in elkaar overvloeien, maar is ook dat met versie 12.4.1 weer opgelost.

Hieronder vind je de update-tekst van iTunes 12.4.1:

itunes-12-4-1-release

Je vindt de nieuwste versie van iTunes in de Mac App Store onder het Updates-tabblad. Je kunt ook iTunes openen en linksboven kiezen voor iTunes > Zoek naar nieuwe versies.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.