Sago Mini Road Trip voor de iPhone en iPad.

Racen voor de allerkleinsten in Sago Mini Road Trip, de gratis App van de Week

Als je nog op zoek bent naar een spelletje voor kinderen op de achterbank, dan is de nieuwe gratis App van de Week een leuke kanshebber. In Sago Mini Road Trip reis je de wereld rond met een kat in de meest gekke wagens.

Sago Mini Road Trip voor de iPhone en iPad.
Deze week een app voor de allerkleinsten, want Sago Mini Road Trip (link) is door Apple uitgeroepen als de gratis App van de Week. In de app stap je in de schoenen van Jinja de kat en kruip je achter het stuur in de meest vreemde bolides. Kies uit een stoere jeep, een stoomlocomotief of een ijscowagen en reis de wereld rond.

Sago Mini Road Trip: leuk voor kinderen

Apple heeft de laatste tijd vaak leuke spelletjes uitgeroepen tot App van de Week, maar deze week kunnen dus ook de jonge spelers hiervan profiteren. Sago Mini Road Trip is geschikt voor spelers van vijf jaar en jonger en is dankzij zijn vrolijke en speelse uiterlijk leuk om naar te kijken. Pak je koffertje in, kies uit één van de vele gekke wagens en spring achter het stuur om overal ter wereld je vriendjes te bezoeken. Onderweg kom je ballonnen tegen die je kunt grijpen, maar je zult ook je auto af moeten tanken en zo nu en dan moeten wassen.

Het spel heeft een hele eenvoudige besturing. Rechtsonder vind je een grote knop om Jinja naar voren te laten rijden en spelers worden ook niet opgejaagd door een vervelende tijdslimiet. Het spel heeft helemaal geen regels of tijdsdruk, waardoor iedereen op zijn eigen gemak het spel kan spelen. Sago Mini Road Trip is daardoor het ideale spelletje voor op de achterbank, bijvoorbeeld voor die lange vakantietochten.

Sago Mini Road Trip kost normaal gesproken €2,99, dus als je het spel nu download is dat een leuke besparing. Bovendien is het spel na de download ook volledig gratis te spelen, want Sago Mini Road Trip bevat geen in-app aankopen. Ook vind je geen advertenties, zodat iedereen ongestoord kan blijven spelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2016, 11:22
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.