Reacties voor: iPhone-firmware 1.1.3 brengt verrassingen en kopzorgen

In firmware 1.1.3 voor de iPhone blijken nog een aantal niet eerder genoemde verbeteringen te zitten. Maar tegelijk levert de officiële upgrade heel wat problemen op, ook bij mensen die hun iPhone niet gehackt hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. dat je met 2 vingers kan typpen klinkt wel goed 😀 jullie maken het wachten alleen maar zwaarder 🙁

  2. Heb perongeluk geupdate naar 1.1.3 en wil terug hoe moet dat

  3. Vergeet niet de problemen met “threaded” sms, problemen met wifi en edge. Apple heeft het behoorlijk verknalt deze keer. Het kan haast niet anders of binnenkort komt FW 1.1.3.1 of 1.1.4

  4. staat toch een link naar een handleiding?

  5. Muziek handmatig beheren is ook met 1.1.2 mogelijk. Je dient hier voor wel iTunes 7.6 te hebben.

  6. Ik mis, excuse my ignorance, eigenlijk of je nu makkelijk een iPhone kunt kopen, deze kunt gebruiken op elk netwerk door te unlocken en dan kunt upgraden naar 1.1.3 (en up). Hoe zit het daar mee? Ik wil echt wel graag zo’n ding kopen eigenlijk, maar dan moet ie het wel doen. En ik wil erg graag dat de SDK apps die dadelijk vrij komen gewoon geïnstalleerd kunnen worden… Dus hopelijk kan iemand wat licht schijnen.

  7. Als je nu een iPhone laat meenemen uit de VS staat er 1.1.3 op en kan dus niet te gebruiken, kun je dan wel de ipod en wifi functies gebruiken van het apparaat of is alles gelocked?

    Die 1.1.3 bel/sms functie komt denk ik ook wel goed over een tijdje zeker als de SDK uitkomt.

  8. Ben, je moet even het forum doorbladeren.

    Tevens snap ik echt niet hoe mensen “per ongeluk” kunnen updaten naar 1.1.3. Je hebt toch een hoofd? Daar zitten toch ogen in?

  9. Als je de iPod en Wi-Fi functie wil gebruiken, dan koop je een iPod Touch. Bij elke nieuwe update ga je miserie hebben met het jailbreaken en unlocken. Ik wacht nog liever totdat hij in België komt.

  10. @stefaan
    Als je een beetje kan lezen en je beschikt thuis over wifi is Jailbreaken heeeel makelijk en wat heb je liever een ipod of iphone 😉

    @sander
    Nee je moet wachten totdat de 1.1.3 gejailbreaked wordt wat niet lang meer kan duren 😉

  11. wow dat met die 2 vingers tegelijk typen rockt de pan uit ja!
    Ik denk overigens wel dat de turbosim oplossing voor 1.1.3 er zeer snel zal zijn, en dat de software matige van 1.1.2 en 1.1.3 nog lang op zich zal moeten wachten! 🙁

  12. “Positief nieuws, is dat de Mail-applicatie nu ook het IMAP-protocol van Gmail ondersteunt.”

    IMAP werkt al vanaf 1.0.0 …

    Ik heb het al tijden draaien op 1.1.1 …

    Dus.

  13. De update op mijn iPod Touch is zonder problemen gegaan! Was ‘ toevallig’ wakker toen deze in de nacht van 15 op 16 beschikbaar kwam. Na installatie nwe versie iTunes, was het twee keer klikken en klaar. Lees nu jouw slot van het bericht, en zie inderdaad dat ze er een ‘herinner me later’ van hebben gemaakt.
    Mail is ideaal, en ook Weer, aandelen en kaart werkt vlekkeloos. Alleen bij het plannen van een route, gebruikmakend van het adressenboek, vult de software automatisch het adres aan met de toevoeging ‘USA’ als land. Dit handmatig wissen, en het werkt perfect.
    De update was mij de 17 euro meer dan waard!

  14. Twee vinger tegelijk gebruiken. Handig.

    Maar, al er een . (punt met spatie) moet komen gebruik je gewoon 2 keer de spatie balk.
    Wil je een , (komma, kan ook een ander teken zijn) dan ga je op de 123 toets staan en “glij” – zonder los te laten- je naar de , (komma)
    Wil je een hoofdletter dan ga je op de shift toets staan en “glij” je naar de gewenst letter.

    Makkelijk toch!?!

  15. Handige tips in presentation:

    The presentation is a remarkably comprehensive overview of iPhone usage and the most important tips and tricks to effectively use your iPhone. Even power users might find some excellent information, and it’s certainly a must-read for new iPhone users.

    The presentation is broken down into the following sections:

    Text and typing, Sync or swim, Smarter about playlists, The portable information manager, Email matters, Picture this, Content connection, Third-party applications, Web apps, Travel tips, Custom ringtones, Accessories, Troubleshooting

    http://homepage.mac.com/cbreen1/FileSharing41.html

  16. Als je eenmaal op 1.1.3 zit is een downgrade nagenoeg onmogelijk! Van een bootloader 4.6 kun je misschien hooguit nog een iPod Touch maken. Mensen met een iPhone met bootloader 3.9 hebben misschien meer geluk, omdat de baseband te downgraden is (de modem version).

  17. Ik heb mijn iphone net binnen en er zit 1.1.3 op. Heb wel net een Bladox turbosim erbij moeten kopen om em hier te laten werken. I post nog wel als het zover is.

    Vraag, heeft het echt zin om een 1.1.2 firmware op mijn mobiel te zetten i.p.v de standard 1.1.3, alles werkt op dit moment perfect onder 1.1.3 alleen ik kan (nog) niet bellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.