Dummy's van iPhone 9 in drie kleuren.

Dummy’s van iPhone XR tonen drie mogelijke kleuren

Er zijn dummy's online verschenen waarin we de 6,1-inch iPhone voorbij zien komen. Het gaat om drie verschillende dummy's in rood, blauw en goudkleurig. Het geeft een goed beeld hoe deze kleuren eruit kunnen zien.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

We hebben het de afgelopen tijd vooral gehad over de iPhone XS en de iPhone XS Max, maar we moeten ook niet vergeten dat er nog een 6,1-inch LCD iPhone op de planning staat. Deze mogelijke iPhone XR krijgt een iets lagere prijs vanwege het LCD-scherm, maar krijgt wel als extra allerlei nieuwe kleurtjes. De afgelopen weken hebben we nog maar weinig gezien van deze kleurtjes, maar daar komt met deze iPhone XR-dummy’s een einde aan.

iPhone XR dummy’s tonen meerdere kleuren

De iPhone XR-dummy’s zijn verschenen op Slashleaks, een bekende geruchtensite waar allerlei dummy’s en mogelijke modellen gepost worden. Deze keer is er een aantal plaatjes verschenen waarop de mogelijke iPhone 9 te zien is. Dummy’s worden meestal door accessoiremakers gebruikt om alvast hoesjes te maken. Het meest interessante aan deze dummy’s zijn echter niet de afmetingen, maar de kleuren van de modellen. We zien namelijk een rode, blauwgrijze en witte of goudkleurige versie.

Dummy's van iPhone 9.

De rode iPhone spreekt voor zich en heeft veel weg van de Product(RED) iPhone 8 die een half jaar geleden verscheen. De rechter kleur in het plaatje lijkt meer op middernachtblauw en lijkt erg op de gelijknamige hoesjes die Apple nu al heeft. In bepaalde lichtomstandigheden lijkt de kleur ook wel op spacegrijs. De middelste versie lijkt op een wit of goudkleurige versie.

Tot slot is er ook nog een dummy opgedoken van een overduidelijke goudkleurige versie met een dualsim-ingang. De geruchten gaan dat Apple voor dit model een versie met dualsim uitbrengt. Waarschijnlijk komt de dualsim niet naar Nederland, omdat smartphones met twee simkaarten vooral populair zijn in landen als China.

iPhone XR met dualsim.

De iPhone XS kleuren bestaan dit jaar uit spacegrijs, zilverwit en goud, zoals ook uit de gelekte afbeelding bleek. De betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo voorspelde dat de iPhone XR beschikbaar komt in onder andere rood, oranje, blauw en grijs. We hoeven gelukkig niet meer lang op het definitieve antwoord te wachten, want de datum van het iPhone-event komt steeds dichterbij. Op 12 september is het zover en in onze verwachtingen van het iPhone-event lees je veel meer over alle mogelijke aankondigingen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 20 september: Modelnaam iPhone 9 gewijzigd naar iPhone XR nu het toestel geïntroduceerd is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2018, 0:19
Bron Bron Slashleaks
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone XR
Device iPhone XR

Actuele iPhone XR deals

2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.