Satechi-toetsenbord bedraad.

Bij Satechi’s nieuwe Mac-toetsenborden kies je uit vier kleuren

De populaire accessoiremaker Satechi heeft twee nieuwe toetsenborden aangekondigd die speciaal voor Mac-gebruikers ontworpen zijn. Er is zowel een bedrade als draadloze versie van dit nieuwe aluminium toetsenbord.

Apple heeft zelf twee verschillende toetsenborden in het assortiment: draadloze toetsenborden met en zonder numeriek deel. Sinds kort is de grote versie ook in het spacegrijs beschikbaar, maar Satechi pakt uit met nog meer kleurtjes. Het bedrijf heeft nu twee nieuwe toetsenborden gemaakt die veel weg hebben van Apple’s eigen Magic Keyboard.

Satechi Mac-toetsenborden in meerdere kleuren

Het nieuwe aluminium Satechi-toetsenbord verschijnt in twee versies: bedraad en draadloos. In beide gevallen gaat het om een grote versie met numeriek deel. De bedrade versie heeft een USB-A uiteinde, terwijl de draadloze versie voorzien is van een USB-C-aansluiting om hem op te laden. Je kan de draadloze versie op een volledige lading zo’n 80 uur gebruiken. In standby houdt hij het honderd dagen vol.

De toetsenborden hebben een schaarmechanisme en zijn voorzien van de speciale Apple-functietoetsen. Je kan met het toetsenbord dus gewoon de helderheid aanpassen of Mission Control openen. De draadloze versie van het toetsenbord kan je met drie apparaten tegelijk koppelen. Met een druk op de toets wissel je dan tussen je gekoppelde apparaten. Dit werkt ook met de iPhone of iPad en zelfs de functietoetsen werken dan voor bijvoorbeeld het instellen van de helderheid.

Satechi-toetsenbord draadloos.

Beide toetsenborden zijn beschikbaar in zilver, spacegrijs, goud en roségoud. De draadloze versie kost $80, terwijl het bedrade toetsenbord $60 kost. De toetsenborden zijn nu alleen nog te bestellen bij Satechi zelf, dus hou er rekening mee dat er nog wel zo’n $28 verzendkosten bij komt. Eventueel kun je wachten tot AMac de toetsenborden in het assortiment heeft, want ook daar is het merk verkrijgbaar. Desalniettemin ben je dan goedkoper uit dan bij Apple. Apple’s Magic Keyboard met numeriek blok kost maar liefst €149, terwijl de spacegrijze versie €169 kost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2018, 10:32
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.