iPhone 8 concept Hajek

Zo kan de iPhone 8 eruit zien, volgens een Nederlandse ontwerper

De iPhone 8 belooft iets bijzonders te worden. Ontwerper Martin Hajek heeft een designstudie gemaakt waarin hij deze 'iPhone X' afstemt op recente geruchten.

Het jubileummodel van de iPhone komt eraan en het belooft iets bijzonders te worden. De Nederlandse grafisch designer Martin Hajek heeft voor het sensatieblad Bild een designstudie gemaakt van de nieuwe iPhone en dit is wat eruit kwam: een toestel dat lijkt op de eerste generatie iPhone, maar met een scherm dat doorloopt tot aan de onderkant.

iPhone 8 concept Hajek

Designstudie van iPhone 8

Natuurlijk zijn de afbeeldingen weer voorzien van de nodige krassen en vingervlekken, met de bedoeling dat het zo realistisch mogelijk oogt. De achterkant ziet er best geloofwaardig uit, met een brede zwarte rand voor het wegwerken van de antennes. De voorkant is voer voor discussie: zou Apple echt het scherm tot aan de onderkant laten doorlopen met een cirkeltje op de plek waar de homeknop voorheen zat?

iPhone 8 concept Hajek

Het is Hajek’s interpretatie van de geruchten van de afgelopen maanden, die hij de iPhone X noemt. Dat is een van de namen die voor de nieuwe iPhone circuleert, samen met iPhone 8 en iPhone Edition. De Hajek-iPhone is platter aan de achterkant, met aan de voorkant een zo groot mogelijk scherm. Alleen voor de stereospeaker en de frontcamera is een zwarte strip aanwezig. In apps verschijnt een cirkeltje waar de homeknop zit. Ook denkt Hajek dat de dubbele camera van de iPhone 7 Plus niet meer uitpuilt.

iPhone 8 concept Hajek

Dat de iPhone van 2017 zal lijken op de originele iPhone werd eerder al gesuggereerd door bronnen van de Koreaanse site ET News.

iPhone 8 concept Hajek

iPhone 8 concept Hajek

iPhone 8 concept Hajek

iPhone 8 concept Hajek

iPhone 8 concept Hajek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 april 2017, 17:17
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 8

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.