iMac OS X El Capitan

Publieke beta 7 van OS X El Capitan 10.11.4 nu beschikbaar

Apple heeft de zevende beta van El Capitan 10.11.4 uitgebracht. De beta is nu beschikbaar voor ontwikkelaars en publieke testers en moet later deze maand voor iedereen beschikbaar komen.

iMac OS X El Capitan
Apple heeft de zevende beta van OS X 10.11.4 uitgebracht, een week nadat de vorige beta was verschenen. Deze update moet de stabiliteit en beveiliging van de Mac verbeteren. De nadruk ligt op functies voor iBooks, iMessage, Notities en Foto’s. Deze versie van El Capitan voegt niet veel nieuwe functies toe, maar lost wel een vervelende bug op met speciale Twitter-links. Verder is het met deze update mogelijk om de beveiligde notities uit de Notities-app te openen en kun je Live Photos bekijken in de Berichten-app.

Zevende beta van OS X El Capitan 10.11.4

Al sinds de release van El Capitan heeft Safari last van een vervelend probleem waardoor de speciale Twitter-links t.co niet meteen geopend kunnen worden. Apple heeft het probleem eindelijk gefixt, zo bleek uit een vorige beta van OS X 10.11.4. Verder kun je dankzij OS X 10.11.4 de beveiligde notities uit de Notities-app openen en bekijk je Live Photos in de Berichten-app. Zodra er meer ontdekkingen gedaan worden met deze vierde beta, updaten we dit bericht.

Zevende beta ook voor publieke testers

De zevende beta is beschikbaar voor ontwikkelaars en ook voor publieke betatesters. Je vindt de update bij het Updates-tabblad in de Mac App Store. Ben je ontwikkelaar en heb je nog nooit eerder een beta geïnstalleerd? Dan moet je de ontwikkelaarswebsite van Apple bezoeken om de beta te downloaden. Als je bent aangemeld voor Apple’s betaprogramma kun je als publieke betatester de nieuwe versie ook installeren. De publieke versie is op dit moment nog niet beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 maart 2016, 18:21
Categorie Mac & macOS
Onderwerp el capitan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.