iPhone 7 mockup

‘iPhone 7 en iPhone 7 Plus krijgen beide 256GB opslag’

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volgens nieuwe berichten allebei te verkrijgen met 256GB. Bovendien krijgt de iPhone 7 Plus meer werkgeheugen, waarschijnlijk om de dubbele cameralens te kunnen besturen.

Als 128GB niet genoeg is voor jouw iPhone, dan is er goed nieuws. Onderzoeksbedrijf TrendForce beweert dat de nieuwe iPhone 7 met een nieuwe opslagcapaciteit komt. In plaats van 128GB als grootste opslagversie, zou Apple nu ook een versie met 256GB op de markt willen brengen. Bovendien zou de grotere iPhone 7 Plus meer RAM krijgen.

iPhone 7 mockup

256GB voor iPhone 7

Het is niet voor het eerst dat we berichten horen over een 256GB-optie voor de iPhone 7. Al begin dit jaar gingen de berichten dat de iPhone 7 Plus 256GB aan opslag zou krijgen, terwijl twee weken geleden mogelijk gelekte onderdelen hetzelfde bevestigden. Dit is dus de derde keer dat er over een 256GB-optie voor de iPhone 7 gesproken wordt. Er is echter wel een verschil: in de vorige berichtgeving ging het alleen om de iPhone 7 Plus, terwijl dit nieuwe gerucht spreekt over zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus.

Verder wordt ook gesproken over 3GB aan werkgeheugen voor de grote iPhone 7 Plus. Ook dit is niet nieuw, want eerdere berichten spraken ook al over 3GB RAM. Dit zou echter alleen bedoeld zijn voor de iPhone 7 Plus, waarschijnlijk om de benodigde performance voor de dubbele cameralens te kunnen realiseren.

Een groot vraagteken blijft of de iPhone 7 nog steeds in een variant met 16GB op de markt komt. Er gaan berichten dat Apple dit keer voor 32GB als instapmodel gekozen heeft. Momenteel kun je bij de iPhone kiezen voor 16GB, 64GB en 128GB, terwijl de iPad Pro in 32GB, 128GB en 256GB beschikbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juni 2016, 15:28
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7 Plus

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.