iPhone 7 concept met alle formaten.

Gerucht: iPhone 7 Plus krijgt grotere batterij en 256GB opslag

De iPhone 7 zou een grotere batterij en 256GB opslag krijgen, blijkt uit geruchten uit Azië. Het grotere model krijg daardoor nog meer unieke functies voor reizigers en fotografen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

De iPhone 7 Plus is één van de twee toestellen die we in september 2016 verwachten. Volgens nieuwe geruchten zit er een grotere batterij in de iPhone 7 Plus, waardoor de capaciteit op 3.100 mAh komt. Ter vergelijking: de iPhone 6s Plus heeft een batterij met een capaciteit van 2.750 mAh. Ook zou het topmodel 256GB opslag krijgen.

iPhone 7 concept met alle formaten.

iPhone 7 Plus met grotere batterij

De geruchten zijn afkomstig van de Aziatische website MyDrivers, die de afgelopen tijd wel vaker geruchten lekt over de nieuwe iPhones. De website baseert zich op de toeleveringsketen in Azië.

Bij de iPhone 7 Plus zou de nadruk liggen op twee verbeteringen: in opslag en batterijduur. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen wel hetzelfde formaat houden met een scherm van respectievelijk 4,7 en 5,5 inch. Wat we verder kunnen verwachten is een nieuwe A10-processor die waarschijnlijk weer nog een tikje energiezuiniger is. Kortom: je hebt Apple’s nieuwe batterijhoes misschien niet eens meer nodig.

Aziatische geruchten over de iPhone 7

Wat de hoeveelheid opslag betreft: de opslagcapaciteit van 256GB zou alleen gelden voor de iPhone 7 Plus en niet voor de kleinere iPhone 7. Dat maakt het Plus-model nog interessanter voor mensen die veel moeten reizen of bijvoorbeeld de iPhone voor fotografie willen gebruiken, aangezien er ook als enige model optische beeldstabilisatie in zit. Verder zijn we ook wel benieuwd of Apple de uitvoering van 16GB in het assortiment houdt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2016, 11:23
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.