iPhone 7 concept

‘iPhone 7 wordt waterdicht en krijgt meer RAM’

De nieuwe iPhone 7 zou volgens geruchten een waterdichte behuizing krijgen. Ook wordt de grotere versie uitgerust met 3GB aan RAM.

iPhone 7 concept
Volgens de laatste geruchten zou de iPhone 7 waterdicht worden. Dit meldt onderzoeksbedrijf TrendForce. Het zou daarmee de allereerste iPhone zijn die volledig waterdicht is. Ook bevestigt deze bron dat in ieder geval de grotere iPhone 7 3GB aan RAM krijgt.

‘iPhone 7 wordt waterdicht’

De nieuwe iPhone 7, die in de tweede helft van 2016 moet verschijnen, zou uitgerust worden met een behuizing die wel tegen een spatje water kan. Sommige Android-toestellen, bijvoorbeeld enkele modellen van Sony, zijn al waterdicht. Apple heeft zich nog nooit gewaagd aan waterdichte producten. Wel is de Apple Watch waterafstotend, waardoor hij bijvoorbeeld geen last krijgt van een heftige regenbui. Dit gerucht is overigens niet nieuw, want ook ver voor de aankondiging van de iPhone 6 ging het gerucht dat deze waterdicht zou zijn. Dit bleek later niet het geval.

Ook laat de bron weten dat in ieder geval de grote iPhone 7 3GB aan werkgeheugen krijgt. Eerder zei al bekende Apple-analist Ming-Chi Kuo dat de iPhone 7 Plus met 3GB aan RAM uitgerust gaat worden. De geruchten van vandaag liggen dus in lijn met eerdere berichtgeving. Verder zou Apple in heel 2016 260 miljoen iPhones verkopen, een jaarlijkse groei van 12,5%.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2015, 16:44
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.