iPhone 7 rosegoud

‘Interne documenten iPhone 7 bevestigen eerdere geruchten’

Er zijn mogelijk interne documenten van de iPhone 7 gelekt. Deze zouden gebruikt worden tijdens het productieproces en bevestigen eerdere geruchten, zoals een verwijderde koptelefoonaansluiting.

We hebben al veel dummy-modellen, gelekte exemplaren en andere details voorbij zien komen over de iPhone 7. Naarmate de aankondiging nadert, krijgen we bovendien een steeds concreter beeld van hoe de nieuwe iPhone 7 eruit gaat zien en welke functies hij krijgt. Deze keer zou er een reeks interne documenten uitgelekt zijn met schematische afbeeldingen van het nieuwe toestel met daarbij beschrijvingen van de onderdelen.


iPhone 7 rosegoud

Interne papieren met schematische iPhone 7

De papieren zouden afkomstig zijn uit een fabriek waar de iPhone 7 gemonteerd wordt en laten dan ook delen van het productieproces zien. De foto’s zijn net als eerdere beelden afkomstig van Chinese sociale netwerken en laten verschillende onderdelen zien.

Op onderstaande afbeelding is bijvoorbeeld de achterkant schematisch weergegeven. Wat daarbij opvalt is dat hier alleen de aanduiding iPhone weergegeven wordt. Ook bij de iPhone 6 staat hier alleen het woordje iPhone, terwijl bij de iPhone 6s hier een kleine S geplaatst is. Dit zou de berichten dat de volgende iPhone wellicht iPhone 6SE zou heten ontkrachten.

Mogelijke papieren uit het productieproces van de iPhone 7.

Verder zijn op de afbeelding de gebruikelijke knoppen en schakelaars te zien. De mute-schakelaar is bijvoorbeeld aanwezig en ook de volumeknoppen en een enkele SIM-kaarttray is op de tekening zichtbaar. De koptelefoonaansluiting is verdwenen en heeft plaatst gemaakt voor een tweede reeks aan speakergaten. Echter zou dit mogelijk gebruikt kunnen worden voor de microfoon in plaats van een tweede geluidsspeaker.

Voorkant van mogelijke productie papieren van de iPhone 7.

Tot slot zou de voorkant van het toestel weinig schokkends laten zien. De knop wordt in de afbeelding Menu Button genoemd, waar lastig uit af te leiden is of dit een klikbare of drukgevoelige homeknop wordt. Ook een wat vage foto van het toestel zelf is nog zichtbaar, maar deze is te onscherp om hier eventuele nieuwe details uit af te leiden.

Foto van iPhone 7 op mogelijke productie papieren.

De nieuwe iPhone 7 wordt naar alle waarschijnlijkheid in de eerste volle week van september onthuld. Volgens berichten zou het nieuwe iPhone-event op 7 september plaats gaan vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.