iPhone 8 doosje

iPhone 8 los toestel kopen: vind de beste prijs voor een goedkope iPhone 8

iPhone 8 als los toestel: waar vind je de beste prijzen en leuke deals? Bekijk onze onafhankelijke info over prijzen, acties en aanbiedingen met een losse iPhone 8, eventueel in combinatie met sim only.

iPhone 8 review Refurbished

Losse iPhone 8 kopen: dit moet je weten

Wil jij een losse iPhone 8 kopen? Dan vind je hier alle informatie over de prijzen, aanbiedingen en acties voor dit toestel. Zo vind je de beste prijs voor jouw nieuwe iPhone 8 in combinatie met sim-only. Heb je liever een iPhone 8 met abonnement, dan kan dat ook. We werken deze overzichten regelmatig bij met de nieuwste acties.

Update: De iPhone 8 is niet meer via Apple te koop, alleen nog bij diverse telecomwinkels. Je kunt dit toestel nog wel als refurbished iPhone kopen bij diverse aanbieders. Deze modellen zijn dan grondig nagekeken en indien nodig voorzien van een nieuwe accu. Inmiddels is ook de opvolger verkrijgbaar. Lees alles over de iPhone SE 2020 abonnementen om te kijken of dit iets voor je is. Je kunt ook de iPhone SE als los toestel aanschaffen, als je niet wilt vastzitten aan een langer lopend contract.

iPhone 8 kopen nog steeds een goed idee?

De iPhone 8 zit niet meer officieel in het assortiment bij Apple, maar je kunt ‘m nog wel bij diverse winkels en bij de providers vinden. Dit is een relatief compact toestel met 4,7-inch scherm. Bij introductie was dit het high-end model van dat jaar, dus je kunt erop rekenen dat de materialen en bouwkwaliteit uitstekend zijn. Wel heeft Apple sinds het verschijnen van de iPhone 8 alweer nieuwe modellen uitgebracht met technische verbeteringen, dus je krijgt niet het nieuwste van het nieuwste. Maar dat zie je dan ook terug in de prijs.

De iPhone 8 is tegenwoordig een betaalbaar toestel met een prima performance, waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben. Apple belooft tot vijf jaar na productie nog updates uit te brengen, dus je bent in ieder geval tot 2025 verzekerd van software-updates en nieuwe functies.

Zoek je een iets nieuwer model, dan kun je ook de iPhone SE 2020 kopen. Die heeft hetzelfde uiterlijk, maar is van binnen vernieuwd.


iPhone 8 los kopen in Nederland

In Nederland en België is de iPhone 8 niet meer zo gemakkelijk verkrijgbaar bij providers en telecomwinkels. Dat komt omdat dit toestel inmiddels is opgevolgd door meerdere modellen. Omdat de iPhone 8 al wat langer op de markt is, houden de meeste winkeliers niet meer vast aan de adviesprijzen en zijn er regelmatig leuke deals te vinden. Let daarbij op dat de kleur van het toestel soms veel verschil kan maken. Soms heeft een winkelier een wat grotere voorraad van een bepaalde kleur of uitvoering ingekocht, om te kunnen stunten met prijzen.

iPhone 8 los toestel

iPhone 8 prijs in Nederland

In Nederland werd de volgende adviesprijzen gehanteerd voor de iPhone 8 in de Apple Store. Deze prijzen liggen op het moment van schrijven uiteraard een stuk lager:

Omdat er vaak maar een klein prijsverschil is, raden we aan om voor het model met meer opslag te kiezen, zodat je niet zo snel tegen de grenzen van de opslagcapaciteit aanloopt. Gebruik je je toestel niet zo heel intensief, dan kan 64GB ook prima zijn.

iPhone 8 los toestel

iPhone 8 sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 8 gekocht, dan heb je nog wel een sim only nodig.

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2021