iPhone 8 doosje

iPhone 8 los toestel kopen: vind de beste prijs een goedkope iPhone 8

iPhone 8 als los toestel: waar vind je de beste prijzen en leuke deals? Bekijk onze onafhankelijke info over prijzen, acties en aanbiedingen met een losse iPhone 8, eventueel in combinatie met sim only.

- iPhone 8 prijs los toestel (vanaf €359,-) of kies iPhone 8 met abonnement

Losse iPhone 8 kopen: dit moet je weten

Wil jij een losse iPhone 8 kopen? Dan vind je heir leest hier alles over de prijs, releasedatum en levertijd van de losse iPhone 8. Zo vind je de beste prijs voor jouw nieuwe iPhone 8 in combinatie met sim-only. Heb je liever een iPhone 8 met abonnement, dan hebben we daarover een aparte pagina. We werken deze overzichten regelmatig bij met de nieuwste acties.

iPhone 8 kopen nog steeds een goed idee?

De iPhone 8 zit bij Apple nog steeds in het assortiment. Dit is een relatief compact toestel met 4,7-inch scherm, dat bij de introductie het topmodel van dat jaar was. Je krijgt dus in ieder geval een high-end model, al heeft Apple sindsdien natuurlijk wel nog meer technische verbeteringen doorgevoerd. Qua performance is dit echter een prima toestel, waar je de komende vijf jaar nog plezier van zult hebben. Apple belooft namelijk dat nog vijf jaar updates zullen verschijnen, nadat een toestel uit de winkel is verdwenen. Aangezien de iPhone 8 nog steeds verkrijgbaar is, kun je dus in ieder geval tot 2025 rekenen op software-updates en nieuwe functies.

Wat ons betreft is de iPhone 8 daarom nog steeds een goede aankoop, ook als je van plan bent wat langer met je toestel te doen en niet het allernieuwste nodig hebt.

iPhone 8 bestellen in de Apple Store

Uiteraard kun je voor het bestellen van deze iPhone ook in de Apple Store terecht. Daarvoor ga je naar deze pagina, waar je kunt kiezen uit 64GB of 128GB en de kleuren zilver, goud en spacegrijs. Geen idee welke kleur je moet kiezen of twijfel je nog over de opslag? Dan helpen we je graag op weg.

iPhone 8 bestellen bij providers

Bij providers zul je meestal een abonnement erbij afsluiten. Dit kan een oplossing zijn als je het aankoopbedrag niet op je spaarrekening hebt staan en de kosten wat meer over een langere periode wilt spreiden. Soms betaal je nauwelijks meer dan wanneer je in één keer had afgerekend.


iPhone 8 los kopen in Nederland

In Nederland en België is de iPhone 8 overal verkrijgbaar, zowel bij providers als bij telecomwinkels. Je kunt ook terecht bij algemene elektronicawinkels zoals Bol.com en MediaMarkt. Omdat de iPhone 8 al wat langer op de markt is, houden de meeste winkeliers niet meer vast aan de adviesprijzen en zijn er regelmatig leuke deals te vinden. Let daarbij op dat de kleur van het toestel soms veel verschil kan maken. Soms heeft een winkelier een wat grotere voorraad van een bepaalde kleur of uitvoering ingekocht, om te kunnen stunten met prijzen.

iPhone 8 los toestel

iPhone 8 prijs in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 8 kopen bij de Apple Store en diverse winkelketens. Hieronder zie je de adviesprijzen:

Omdat er eigenlijk maar een klein prijsverschil is, raden we aan om voor het model met meer opslag te kiezen, zodat je niet zo snel tegen de grenzen van de opslagcapaciteit aanloopt. Gebruik je je toestel niet zo heel intensief, dan kan 64GB ook prima zijn.

iPhone 8 los toestel

Tip: Bestel meteen een draadloze oplader mee.

iPhone 8 sim-only

Ga je de iPhone 8 los kopen, dan ben je veel flexibeler dan wanneer je voor een langlopend contract bij een provider kiest. Bovendien heb je niet te maken met de BKR-registratie, die mensen bij een abonnement boven het hoofd hangt.

iPhone 8 los toestel

Welke iPhone 8 los kopen?

Ga je de iPhone 8 los kopen en weet je al welk model je gaat kiezen? Dat is slim, want behalve de kleur zijn ook prijs, opslag en levertijd van belang. Het gebeurt regelmatig dat er een bepaalde uitvoering net iets goedkoper is, bijvoorbeeld omdat de winkelier er meer van heeft ingekocht. Hoe beter jij weet wat je wilt, hoe sneller je je bestelling kunt plaatsen.

#1 Welk iPhone 8 los toestel past bij mij?

Bij de iPhone 8 kun je kiezen uit de kleuren spacegrijs, zilver en goud. Later is er ook een wat exclusiever exemplaar in de kleur rood verschenen, maar die vind je niet bij alle winkels. Wat de kleur betreft speelt mee hoe lang je je iPhone 8 wilt gebruiken. Ben je van plan er jarenlang gebruik van te maken, dan kun je de kleur kiezen die je zelf het mooist vindt, maar misschien met iets meer opslagcapaciteit dan op je huidige toestel. Wil je het toestel alweer snel doorverkopen, dan is het slimmer om voor een zo gangbaar mogelijke uitvoering te kiezen in spacegrijs of zilver.

#2 Hoeveel iPhone 8 opslag heb ik nodig?

De iPhone 8 is beschikbaar met 64GB en 128GB opslagruimte. Voor de meeste mensen is 64GB opslag voldoende, maar wil je je toestel intensief gebruiken dan kan meer opslag handig zijn.

#3 Vergelijk de iPhone 8 prijs en levertijden

Er is veel verschil in prijs en levertijden. Gebruik daarom onze prijsvergelijker, zodat je weet dat je niet te veel betaalt voor je toestel en binnen redelijke termijn je nieuwe telefoon in handen hebt. Omdat je de iPhone 8 sim-only aanschaft, ben je flexibel in het bijbehorende abonnement.

Twijfel je nog of een los toestel de beste keuze is, of dat je toch beter een abonnement kunt nemen? Met onze prijsvergelijker kun je zien waar je op moet rekenen qua maandelijkse kosten.


Waarom een iPhone 8 los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 8 sim-only zou willen hebben:

  • Je wilt niet jarenlang vastzitten aan een abonnement.
  • Je hebt geen zin in een BKR-registratie.
  • Je zoekt een handzame iPhone, maar vindt de iPhone SE te klein.
  • Je wilt nieuwe technologie, maar het mag niet de hoofdprijs kosten.
  • Je hebt de iPhone 7 overgeslagen en bent nu dringend aan iets nieuws toe.

Losse iPhone 8

iPhone 8 Plus sim only aanbiedingen

Heb je eenmaal een iPhone 8 Plus gekocht, dan heb je nog wel een sim only nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!