Zoek mijn AirPods geluid afspelen

Vierde beta van iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 en watchOS 3.2 nu beschikbaar

Apple heeft zojuist de vierde beta van iOS 10.3 vrijgegeven. Deze bevat onder andere Zoek mijn AirPods. Ook van macOS Sierra 10.12.4 met Night Shift is nu de vierde beta beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Zoek mijn AirPods geluid afspelen
Apple heeft zojuist de vierde beta van iOS 10.3 en macOS Sierra 10.12.4 beschikbaar gesteld. In iOS 10.3 zitten allerlei verbeteringen, terwijl macOS Sierra 10.12.4 het moet doen met Night Shift. iOS 10.3 wordt nu een maand getest en wordt ergens in maart verwacht voor de geschikte iPhones, iPads en iPod touch. Ook macOS Sierra 10.12.4 wordt ergens in maart verwacht.

Beta 4 iOS 10.3

De eerste beta van iOS 10.3 verscheen op 24 januari met Zoek mijn AirPods als belangrijkste nieuwe toevoeging. Hiermee kun je via je iPhone een piepsignaal laten afspelen op de AirPods in de buurt. Ook kun je op een kaart zien waar de AirPods voor het laatst verbinding hadden met de iPhone, zodat je weet waar je ze kwijtgeraakt bent als ze bijvoorbeeld uit je oor gevallen zijn. De derde beta van iOS 10.3 bracht een nieuwe functie waarmee je de appcompatibiliteit kunt controleren.

Maar de eerdere beta’s van iOS 10.3 brachten nog veel meer nieuws, zoals verbeteringen in CarPlay voor multitasking en Apple’s nieuwe bestandensysteem Apple File System (APFS). Ook is de Instellingen-app opnieuw ingedeeld, vooral wat betreft je eigen Apple ID. Maar iOS 10.3 heeft nog veel meer in petto. Alle nieuwe functies en verbeteringen in iOS 10.3 hebben we in een apart artikel voor je op een rij gezet.

De vierde beta van iOS 10.3 is nu beschikbaar voor publieke testers en ontwikkelaars. De definitieve versie van iOS 10.3 verschijnt in maart.

Beta 4 macOS Sierra 10.12.4

Voor de Mac is Apple druk aan het werk met macOS 10.12.4. Meestal hebben deze nieuwe tussentijdse versies weinig nieuwe functies, maar bij macOS Sierra 10.12.4 is dit juist wel het geval. Hierin vind je namelijk Night Shift voor de Mac, waarmee de kleuren van het scherm in de avonduren gefilterd worden, zodat het scherm minder blauw kleurt. Het scherm is daardoor wat geler, maar dit zou voor je ogen een stuk beter zijn dan het felle blauwe licht. In ons aparte artikel lees je meer over het nut van Night Shift. Night Shift op de Mac werkt echter niet op elke beschikbare Mac, want je moet wel aan bepaalde eisen voldoen. In onderstaand artikel lees je op welke Macs Night Shift straks beschikbaar is.

De vierde beta van macOS Sierra 10.12.4 is nu beschikbaar voor publieke testers ontwikkelaars. De definitieve versie van macOS Sierra 10.12.4 zal ergens in maart beschikbaar komen.

watchOS 3.2 beta 4

Voor de Apple Watch heeft Apple watchOS 3.2 in ontwikkeling. Deze nieuwe versie bevat de nieuwe Theater Mode (Bioscoopstand). Met de Bioscoopstand zorg je ervoor dat je Apple Watch-scherm niet oplicht bij een binnenkomende melding en dat ook het automatisch activeren van het scherm bij het draaien van je pols voorkomen wordt. Hierdoor ben je andere bioscoopgangers niet tot last met een oplichtend Apple Watch-scherm. De Bioscoopstand is te activeren vanaf het Bedieningspaneel van de Apple Watch. Meer over de werking van de Bioscoopstand lees je in onze aparte tip.

De vierde beta van watchOS 3.2 is nu beschikbaar. Iedere ontwikkelaar met een geschikte Apple Watch kan hiermee aan de slag gaan. De definitieve versie van watchOS 3.2 wordt ergens in maart verwacht, samen met iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4 en tvOS 10.2.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 28 februari: Ook de publieke beta 4 van iOS 10.3 en macOS Sierra 10.12.4 zijn beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2017, 12:30
Categorie iOS
Onderwerp ios 10

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.